Etkinliğe Çiftlikköy Kaymakamı Ömer Bilgin, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Beşir, ilçe protokolü, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Öğrenciler gösterilerini sundu

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program, Çiftlikköy Protokolünün konuşmalarıyla devam etti.

Öğrenciler okul bahçesinde çeşitli gösteriler gerçekleştirirken, günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Beşir, öğretmenlere seslenerek, “Sizlerin her koşulda çocuklarımızı, bizi biz yapan değerlerimize sahip çıkacak bir yaklaşımla en iyi şekilde yetişmeleri için her imkânı ve ortamı değerlendireceğinize inanıyoruz. Çocuklarımızı sizlere emanet etmekten gurur duyuyoruz. Bu eğitim öğretim yılının hep birlikte başta sağlık olmak üzere mutluluk ve başarıya tanıklık edecek güzel bir yıl olmasını diliyorum” dedi.

Gösterilerin ardından okula yeni başlayan öğrencilere üst sınıflardaki öğrenciler tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi. Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar da tüm öğrencilere, öğretmenlere, velilere ve Milli Eğitim camiasına başarılı bir eğitim öğretim yılı dileklerini iletti. Okul girişinde çekilen hatıra fotoğrafıyla birlikte etkinlikler son buldu.