Çiftlikköy Kaymakamı Cengiz Karabulut, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar ve Garnizon Komutan Vekili Albay Oğuz Okul’un Çiftlikköy Belediyesi Düğün ve Konferans Salonu’nda ev sahipliğini yaptığı bayramlaşma törenine Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Çiftlikkoy gazetesi imtiyaz sahibi Ayhan Polat, İlçe Jandarma Komutan Vekili Başçavuş Duran Güven, İlçe Emniyet Müdürü Cemil Kocabaş, Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahim Solmaz, ilçedeki kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, belediye meclis üyeleri ve siyasi partilerin temsilcileri ve belediye birim amirlerinin yanı sıra vatandaşlar katıldı.

Bayramlaşma töreninin ardından ziyaretlerine Çiftlikköy İlçe Jandarma Komutanlığı’ndan başlayan heyet, vatani görevlerini ifa eden jandarma erlerle bayramlaştı ve sonrasında Çiftlikköy Şehit Abdülhamit Kaya Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret ederek polislerle bir araya geldi.  Heyet, burada Çiftlikköy İlçe Emniyet Müdürü Cemil Kocabaş tarafından karşılandıktan sonra gazi evlerini ziyaret etmek üzere yola koyuldu.

“Oraya geri dönmemek üzere gittik”

Kıbrıs gazisi Erdal Sayın’ın evine konuk olan yetkililer, burada Sayın’ın askerlik anılarını dinlediler. Kıbrıs Barış Harekâtı’nda yaşadıklarını anlatan Sayın, “Oraya, geri dönmeyi düşünmeden gittik” dedi.

Son ziyaretlerini Ankara Beştepe’de gazi olan Enes Göksu’nun evine yapan heyet, burada Göksu’nun ailesi ile hasbihal etti. Albay Oğuz Okul, Göksu’nun yeğeni Zümra Söylemez’e bir şapka hediye etti.

Haber/Fotoğraf: Nilüfer Ateş