Geçtiğimiz haftalarda ülkemizin birçok bölgesinde çıkan yangınlar sonrası zarar gören çiftçilere destek amacıyla toplanan 2 tır hayvan yemi, Manavgatlı çiftçilere ulaştırılmak üzere 15 Ağustos 2021 Pazar günü yola çıktı.

Silpagar; “gerekli hassasiyeti gösterdik”

Yanan alanlar hakkında değerlendirmede bulunan Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, “Ülkemizde son zamanlarda yaşanan doğal afetler ve salgınlar boyunca belediyemiz olarak elimizi sürekli taşın altına koyup destek ve katkılarımızı sürdürdük. Son olarak Antalya’nın Manavgat ilçesinde çıkan yangınlar sonrasında buradaki çiftçilerimize destek olmak amacıyla Çiftlikköy Ziraat Odası ile ortaklaşa hareket ettik. 2 yardım tırının bölgeye ulaşması için gerekli hassasiyeti gösterdik. İnşallah ülkemizdeki bu doğal afetler bir an evvel son bulur” dedi.

Anaçardı; “Umarım çiftçilerimizin bir nebze de olsa yaraları sarılır”

Çiftlikköy Ziraat Odası Başkanı Mehmet Anaçardı ise Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’a katkılarından ötürü teşekkür ederek, “Çiftlikköy olarak tek yürek olduk ve 2 yardım tırımız, dolu dolu ihtiyaç sahibi çiftçilerimize ulaştırılmak üzere yola çıktı. Toplamda yonca otu, yulaf otu, çayır otu olmak üzere 1100 balya ve yaklaşık 5 ton hayvan yemi gönderim sağladık. Umarım çiftçilerimizin bir nebze de olsa yaraları sarılır” açıklamasında bulundu.