1. Çınarcık Cup futbol turnuvasında Çınarcık Belediyespor’un ev sahipliğinde İstanbul ve Sakarya’dan 9 takımın katılımı ile gerçekleşti. Turnuvanın açılış konuşmasın Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer yaptı.

Başlama vuruşu Başkan Soyer’den

Mücadelenin ilk karşılaşmasının başlama vuruşunu da Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer yaparak karşılaşmadaki takımlara başarılar diledi. Beşiktaş Sakarya, Beşiktaş Gebze, Altınordu Tuzla, Magfa, Başakspor, Marmara Futbol Kulübü, Sakarya Futbol Kulübü ve Yeşiltepespor takımlarının 2010 doğumlu futbolcularının mücadele ettiği Çınarcık Cup turnuvasında tam bir futbol şöleni yaşandı. Futbolcu aileleri ve taraftarlar ile yöneticiler Çınarcık Cup’ta futbola doydular.

Turnuvada 10 takım yarıştı

10 futbol takımından oluşan Çınarcık Cup turnuvası iki ayrı gruplar halinde 5 takım gruplardan çıkma mücadelesi yaşandı. Gruplarını ilk dörtte tamamlayan takımlar çapraz eşleşme ile çeyrek final, yarı final ve final maçları oynadılar.

Çınarcıkspor minikleri oynadıkları güzel mücadele ile gruplardan çıkma başarının gösterdi. Ardından çeyrek final maçında Altınordu Tuzla takımı ile mücadele etti. Mücadeledeki üstün taraf olan ve Altınordu Tuzla takımını yenen Çınarcıkspor minikleri adını yarı finale yazdırma başarısı gösterdi. Yarı final maçında Beşiktaş Sakarya takımı ile mücadele etti. Oynadıkları güzel futbol ile adını finale yazdıran Çınarcıkspor miniklerinin rakibi Sakarya Futbol Kulübü oldu.

Final maçında Sakarya Futbol Kulübünü 2-1 yenen Çınarcıkspor takımı turnuvanın şampiyonu oldu.

Teşekkür

Yalovagücü Spor Kulübü Başkanı İlkay Görtay, müsabakaların ardından yaptığı değerlendirmede minik kramponları tebrik ederken, çocuklarını hiçbir zaman yalnız bırakmayan velilere de teşekkür etti. Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer’e, çocuklara verdiği değer ve destekten dolayı teşekkür eden Başkan Görtay, Mustafa Tosun ve Halil Görtay hocalara da emeklerinden dolayı teşekkür etti.