Çınarcık Genç Karadenizliler Derneği Başkanı Murat Bayraktar’ın açılış konuşmasının ardından Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel ve Teşvikiye Belediye Başkanı Mustafa Nurten konuşmalarını yaparak Karadeniz Şenliğine civar illerden katılan vatandaşlara hoş geldiniz dediler. Konuşmaların ardından plaketler verildi.

Belediye Başkanları stantları gezdi

Karadeniz Şenliğine, belediye başkanlarının yanı sıra belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, mülki idare amirleri, sivil toplum kuruluşları, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Çınarcık Genç Karadenizliler Derneğinin organize ettiği Karadeniz Şenlikleri etkinliğinde Ayhan Göktürk, Bahattin Kılıç, İsmail Cumhur, Murat Dede, Onur Bayraktar, Yasin Kılıç, Yeşim Civelek ve horon ekibi şenliğe gelen vatandaşlara Karadeniz esintisini hissettirdiler. Kemençe ve horonun rüzgarına kapılan vatandaşları unutulmaz bir zaman geçirdiler.

Başkan Soyer, Başkan Temel ve Başkan Nurten şenlik alanında kurulu olan stantları gezerek ürünler hakkında bilgiler aldı.