CLK Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac, hizmet verdikleri şehirler arasında yer alan Yalova’da Vali Tuğba Yılmaz ve Belediye Başkanı Vefa Salman ile bir araya geldi.

Aytac’a ziyaretlerinde CLK Uludağ Elektrik Yalova Bölge Yönetmeni Serper Acar ve CLK Uludağ Elektrik Kurumsal İletişim Uzmanı Bahar Erkan da eşlik etti.

İlk olarak Yalova Valisi Tuğba Yılmaz’ı makamında ziyaret eden CLK Uludağ Elektrik Genel Müdürü Aytac, ardından Belediye Başkanı Vefa Salman ile bir araya geldi.

Ziyaretlerde yaptığı konuşmada Aytac, “Hayatı Aydınlatıyoruz” sloganıyla yola çıktıklarını Bursa, Balıkesir, Çanakkale’nin yanı sıra Yalova’ya da hizmet verdiklerini söyledi. Yalova Bölge Yönetmenliği ile birlikte; Altınova,  Armutlu ve Çınarcık Müşteri İşlem Merkezleri’inde (MİM) abonelik, tahsilat, indirimli elektrik satışı, avantajlı tarifelerden yararlanma gibi birçok hizmeti gerçekleştirdiklerini ifade eden Aytac, “Geçtiğimiz sene Yalova Bölge Yönetmenliğimizi ve MİM’lerimizi yeniledik. Böylece müşterilerimize daha rahat ve konforlu ortamlarda hizmet veriyoruz. Yakın zamanda Yetkili İşlem Merkezlerini(YİM) faaliyete başlatarak 4 ilde 70’in üzerindeki işlem merkezlerimizi yüzde 50 arttırmayı hedefliyoruz. Yalova’da da 5 yeni YİM faaliyete başlatmayı amaçlıyoruz. Yalova bölgesindeki abone sayımız 170 bin 235’tir. Müşterilerimiz isterlerse www.clkuludag.com.tr internet sayfamız üzerinde bulunan online.clkuludag.com.tr  online işlem merkezimiz üzerinden abonelik, indirimli elektrik satışı, fatura ödeme avantajlı tarifeler gibi birçok işlemi dakikalar içinde sıra beklemeden gerçekleştirebilirler” dedi. Aytac, ziyaretlerde elektrikle ilgili konularda her zaman işbirliğine hazır olduklarını da kaydetti.

Yalova Valisi Tuğba Yılmaz ve Belediye Başkanı Vefa Salman, Aytac’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirirken, ziyarette Aytac Vali Yılmaz ve Başkan Salman’a İznik çinisi hediye takdim etti.