Cumhuriyet’in 95. yıl dönümü kutlamaları bünyesinde Yalova Belediyesi Nevbahar Türk Müziği Topluluğu tarafından hazırlanan ‘Cumhuriyet Konseri’ 29 Ekim Pazartesi akşamı, Raif Dinçkök Kültür Merkezi’nde büyük bir coşkuyla gerçekleşti.

  Yalova Belediyesi Nevbahar Türk Sanat Müziği Topluluğu, Büyük Önder Atatürk’ün sevdiği şarkılardan oluşturdukları repertuvar ve barkovizyona yansıtılan Atatürk’ün görüntüsü ve sesi ile konsere gelen seyircilere, unutulmaz anlar yaşattı.

   Yalova Belediyesi Nevbahar Türk Müziği Topluluğu Şefi Haluk Çevik hocalığında gerçekleşen ‘Cumhuriyet Korosu’nda korist ve solistler, sesleriyle ve yorumlarıyla gecenin anlamını artırdılar.

  Gazetemiz Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Yasemen Yeter, ‘Fikrimin İnce Gülü’ şarkısını seslendirdi ve Yalova Gazeteciler Cemiyeti Genel Sekreteri ve Çınarcık Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Emine Ballı korist olarak yer aldı.

   Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman da şarkılara eşlik etti. Salman; “Çok güzel bir gece oldu, tüm yorgunluğum gitti. Yalova Belediyesi Nevbahar Türk Müziği Topluluğu Şefi Haluk Çevik’e, müzisyen arkadaşlarıma, solist ve koristlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

  Raif Dinçkök Kültür Merkezi’nde konsere Türk Bayrakları ve marşlara eşlik eden seyirciler ile eşsiz bir konser gerçekleşti. Hep bir ağızdan söylenen İzmir Marşı ile konser son buldu.

Haber/Fotoğraf: Yasemin Karadeniz