‘’Atatürk’ün “benim kentimdir” dediği Yalova’mızda, birlikte yaşama şansı yakaladığımız kıymetli dostlarım; Atatürk’ün açtığı yolda, gösterdiği hedefte, hiç durmadan yürüyeceğime ant içerken, henüz çocuk yaştaydım. Bugün de güzel ülkemizi Atatürk’ün vizyonu ile daha da ileriye taşıma isteğim ve çabam, ilk günkü gibi heyecanla devam etmektedir.

Bilindiği üzere; 21 Mayıs 2019 tarihinde, Atatürkçü Düşünce Derneği Yalova Şubesi’nin 7 No’lu kararı ile Şube Başkanı olmuştum. Bundan önce de üye olarak, yönetim kadrolarında bulunarak, şube sekreteri olarak çeşitli görevlerde bulunmuştum.

Bu görevlerde bulunma amaçlarımdan en önemlileri; gelecekte çocuklarımıza daha güzel yarınlar bırakmak ve bugünün çocuklarına olan sorumluluk ve borçlarımız için bir şeyler yapma çabası idi elbette. Sırf bu yüzden hayatımızda olan bazı değişiklikler sonucu, yurt dışına taşınma gerekliliğini de hiç düşünmeden reddetmiş ve ülkeme olan borcuma sadık kalmıştım.

“18 Mayıs 2022 tarihinde, yani 3 senenin sonunda; ADD Yalova Şube Başkanlığı görevimden ayrılmış bulunmaktayım. ”

Bu istifanın anlamına gelmeden hemen önce; 3 seneyi çok kısa bir özet ile anlatmak isterim; Gönüllülük esasına göre çalışan derneğimiz, toplantılarına, etkinliklerine kimi zaman coşkulu kalabalıklarla, kimi zaman da bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar insanla katılım sağladık, ağır geçen pandemi şartlarında hareket etmekte hatta görüşmekte dahi zorlandığımız anlar yaşandı. Her yerde olduğu gibi, bizde de kimi zaman herkesi memnun edemedik, kimi zaman amaçtan kopan, sorunları bireyselleştiren dostlarımızı geri kazanmaya çalıştık.

Düzenlediğimiz konferanslar, özellikle hastane anlaşmaları ile üyelerimize sağladığımız indirimler, Mahalle Afet Gönüllüleri ile aldığımız eğitimler, Ramazan ve benzeri zamanlarda yapılan yardım ve destekler, Öğrenci burs ve destek programları, tüm protokol ve ayrım yapmadan tüm siyasi parti ve müdürlüklere ziyaretler, engelli vatandaşlarımız faydasına yapılan çalışmalar ve Şifahane Konseri, İzciler ve diğer öğrenciler için kurslar ve etkinlikler, 19 Ağustos Atatürk’ün Yalova’ya geliş gününü anma etkinlikleri, tiyatrolar ve çok çeşitli farklı etkinliklerle;

Sıradan ve yapılmak zorunda olan etkinliklere katılım sağlamaktansa, kalıpların dışına çıkan, insana dokunan ve iz bırakan işler yapmayı amaçladım ve bunları ekibimizle birlikte, bazen dışarıdan destek de alarak, şehrimizin tüm birimleri ile dirsek temasında olarak gerçekleştirdik.

Derneğimizi, siyasi aktörlerin gölgesinden kurtararak, siyaset üstü olan Atatürk vizyonu ve Atatürkçü Düşünce Sistemi çizgisine çekerek, Yalova’mız ve ülkemiz geleceği için çalışan ve siyasi olmayan bir yapı haline getirdik. Başkanlığım döneminde gerçekleşen birçok ilklerden bazıları da; tüm siyasi partilerin dernek binamızı ziyaret etmesi ve ortak paydamız olan şehrimiz ve ülkemizin geleceği için birlikte düşünmemiz ve hareket etmemiz olmuştur.

Polis baskınından cephanelik çıktı Polis baskınından cephanelik çıktı

Bugüne kadar gerek ADD Yalova Şubemize gerekse bana inanan, destek veren, yanımızda olan herkese çok teşekkür ediyorum ve yeni seçilen şube başkanımıza da başarılar diliyorum.

18 Mayıs 2022 tarihi itibarı ile sadece, başkanlık görevimden ayrılmış bulunmaktayım, inandıklarımız, savunduklarımız ve gelecek hayallerimiz, bize hayal kurmayı öğreten Atatürk’ün çizgisinde ve çocukken içtiğimiz antlarda saklı kalmaya devam edecektir.

Herkese sonsuz teşekkür ve saygılarımı sunarım.’’ Şeklinde açıklamalarda bulundu.