Karadeniz duygu dolu cümlelerini ise sözlerle sürdürdü; ‘’Yalova Defterdarlığında 2014 yılından beridir sürdürdüğüm Defterdar Yardımcılığı ve 4 yılı aşkın süredir yaptığım Defterdar Vekilliği görevimden 18.04.2022 tarihi itibariyle ayrılıyorum. Bu süre içerisinde bulunduğumuz makamların hizmet makamları olduğu bilinciyle, kapımızı ve gönlümüzü tüm Yalovalılara açtığımı düşünüyorum.

Ülkemize ve güzel Yalova’ya hizmet emek benim için çok büyük bir onur ve gurur kaynağı idi. Bu zaman zarfında çok güzel hizmetlere imza attık. Emeği geçen başta çalışma arkadaşlarım olmak üzere herkese çok teşekkür ediyorum.

Görev yaptığım süre içerisinde Devletimizin bize emanet ettiği kaynakları dikkatli kullanmaya, israf etmemeye ve vatandaşlarımıza uzun vade de fayda sağlayacak işlerle hemhal olmaya özen gösterdik. Öncelikle hizmet verdiğimiz Yalova halkına bize gösterdikleri sevgi, saygı, anlayış ve hoşgörüden ötürü çok teşekkür ediyorum. Yaklaşık 8 yıldır ikamet ettiğim bu şehri her zaman özlemle anacağım.

Bize bu görevi tevdi eden Sayın Cumhurbaşkanımıza, Milletvekillerimize ve çok değerli Valimiz Muammer Erol’a göstermiş olduğu anlayış, verdiği destek ve katkılardan dolayı teşekkürlerimi sunmak isterim.

Ben bu güzel şehirden ayrılırken büyük bir gönül huzuru ile gidiyorum. Eğer varsa, hakkım herkese helal olsun. Sizlerden de helallik istiyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Sağlıcakla kalın. Yüce Allah doğruların yardımcısı olsun. Allah’a emanet olun.’’ Açıklamasında bulundu.

Başkan Gürel’den bayram ziyaretleri Başkan Gürel’den bayram ziyaretleri