Yalova Üniversitesi Rektörlük Senato Salonu’nda, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı tarafından gerçekleştirilen devir teslim töreninde, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Vefik Arıca, Prof. Dr. Senay Yürür Karslıoğlu ve üniversite senato üyeleri hazır bulundu.

Yalova Üniversitesi’ne vermiş olduğu kıymetli hizmetlerinden dolayı Prof. Dr. Metin Çancı’ya teşekkürlerini sunan Rektör Bahçekapılı, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinin Dekanlık görevine getirilen Prof. Dr. Taner Tatar’ı da yeni görevi dolayısıyla tebrik etti.

Melek’in kalbi artık Furkan’ın göğsünde atacak Melek’in kalbi artık Furkan’ın göğsünde atacak

Prof. Dr. Metin Çancı’ya Rektör Bahçekapılı tarafından teşekkür belgesinin verilmesiyle devam eden tören hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlık Görevine Getirilen Prof. Dr. Taner Tatar Kimdir?

İnönü Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesinde 1991 yılından beri Öğretim Üyesi olarak görev yapan Prof. Dr. Taner Tatar, Yüksek Lisansını "Türk İktisat Düşüncesinin Sosyolojik Tahlili 1838-1938" konulu teziyle 1992 yılında, Doktorasını ise "Şehirleşme ve Siyasi Katılım (Malatya Uygulaması)" konulu teziyle 1995 yılında tamamladı.

“Siyaset Sosyolojisi”, “Kürede Dönen Siyaset”, “Gelenekten Modernliğe Kalıplaşan Yenilik”, Matem, Sömürgecilik Sosyolojisi”, “Kelimeler ve Kalemler, Edebiyat Sosyolojisinin Edebi Mümkinâtı” adlı kitaplarıyla, çeşitli dergilerde yayınlanmış çok sayıda makale ve yazıları bulunan Tatar, 2015 yılında Profesör unvanı almaya hak kazandı. Prof. Dr. Taner Tatar, evli ve bir çocuk babasıdır.