DEVA Yalova Teşkilatı adına İl Başkanı Mehmet Demirhan yaptığı açıklamada; ‘’Annelerimize olan ilgimiz, sevgimiz ve saygımız onlar ile birlikte hayata tutunma çabamız, her zaman bizimle olmaları kalpten karşılıksız evlatlarına duydukları sevgi yeryüzünde hiçbir unsurla kıyaslanamaz. Sadece kendi evladına değil, tüm çocuklara, tüm hayvanlara ve bitkilere annelik yapmaları bizlere annelerimizin merhametinin paha biçilemediğini göstermektedir.

Bu vesile ile Nene Hatun, Erzurumlu Kara Fatma, Şerife Bacı ve Millî mücadelemizin diğer tüm kahraman kadınlarını saygıyla selamlıyoruz. Onların cesareti ve fedakarlığı sayesinde bugünlere erişebildik.

Evlatlarını yetiştirirken yaşadıkları zorluklara rağmen ayakta dimdik, bin bir fedakârlık yapan annelerimizin yaşam koşullarını iyileştirmeyi kendimize bir borç biliriz.

Bizler, DEVA Partisi evlatları olarak tüm annelerimizin, anne adaylarımızın ve kalbinde anne sevgisi anne şefkati taşıyan kadınlarımızın anneler gününü en samimi duygularımızla kutlarız.

Tüm çabalarımız annelerimize yokluk çekmeden, çocuklarını gelecek kaygısı gütmeden büyütebildiği bir ortam oluşturmak.’’ Şeklinde oldu.  

Fazlaca, kamu personeliyle bayramlaştı Fazlaca, kamu personeliyle bayramlaştı