İlk olarak, Diş Hekimleri Odasını ardından Yalova Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve birliğe bağlı;  Şoförler ve Otomobilciler Odası, Berberler ve Kuaförler Odası ve son olarak da Minibüsçüler Esnaf Odası ziyaret edildi.

Demirhan, partisinin iktidara geldiğinde ekonomi başta olmak üzere; eğitim, hukuk, sağlık ve sosyal çevre alanlarında yapacakları değişiklikler ve yenilikler hakkında bilgi verdi.

2. yılını tamamlayan DEVA Partisinin yurt genelinde vatandaşlar tarafından kabul gördüğünü ve desteklendiğini ifade eden partililer, Yalova’da da olumlu tepkiler aldıklarını ve insanlardan ‘bizi bu yoksulluktan kurtarın’ şeklinde cümleler duyduklarını belirtti.

Başkanı Demirhan “Yalova DEVA Teşkilatı olarak, ilimizin her yerinde vatandaşlarımız ile bir araya gelmeye çalışıyoruz. Yağmur, kar, fırtına dinlemeden partimizi anlatıyor, tanıtıyoruz. Vatandaşlarımızla konuşarak, dertleşerek sorunları birinci ağızdan dinliyor, tespit ediyor ve çözüm üretmeye çalışıyoruz. Yalova’nın her derdinin DEVA’sı olacağız. Yarına umutla bakıyoruz” şeklinde açıklamalarda bulundu.