Çınarcık İlçe Başkanı Ersavaş Alaybeyoğlu’nu işyerinde ziyaret eden Demirhan daha sonra diğer teşkilat mensupları ile bir araya geldi. Partisinin ilçede gerçekleştirdiği etkinlikleri değerlendiren Demirhan, partililere DEVA Partisi olarak her şeye rağmen kendimizi kabullendik partimize güvenerek çıktığımız bu yolda artık yalnız değiliz halkımızda bize güveniyor milyonlar bizimle dedi.

Çınarcık Teşkilatı ile birlikte TEMA Vakfının İlçemizde düzenlemiş olduğu etkinliğe katılarak 5 Haziran Dünya Çevre Günü ile ilgili mesajlar verdi.

İl Başkanı Mehmet Demirhan “2 Haziran da Bolu ilimizde Genel Başkanımız Ali Babacan ve Doğa Hakları ve Çevre Politikaları Başkanımız Evrim Rızvanoğlu Çevre ve İklim Değişikliği Eylem Planımızı açıkladı. Görüldüğü üzere partimiz tek bir soruna odaklanmıyor ülkemizin her bir sorununu çözüme kavuşturmak için çalışıyor. Her bir karış toprağımız çok kıymetli çevreye ve doğaya duyarlı tüm yapısal sorunlarından kurtulmuş bir Türkiye olacağız” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Yalova yine sallandı Yalova yine sallandı