HABER: Abdullah Bozkurt

Koronavirüs tedbirlerinin en üst noktada tutulduğu Terma City’de yaklaşık 500 kişiye konser veren Seki, 3 buçuk saat sahne aldı. Konukları Niran Ünsal ve Metin Özülkü ile düet yapan Seki, ayakta alkışlandı. Geceliği 15 bin dolarlık kral dairesinde konaklayan Deniz Seki, odayı çok beğendiğini ve bir gece daha Yalova’da misafir olacağını açıkladı.

Deniz Seki, “Ben böyle bir odayla karşılaşmadım”

Geceliği 15 bin dolar olan kral dairesinde kalan ünlü sanatçı Deniz Seki, “Ben böyle bir odayla karşılaşmadım. Birbirimizi kaybettik ekibimle geldiğimizden beri, çok güzel. Çarşamba günü buradan Katarlı bir aile çıkmış. Çok şaşalı bir oda. Yalova gibi bir yerde böyle bir otel yapmak ve bunu yapan arkadaşlarım Orhan Karaderili ve tüm ekibini tebrik ediyorum. 1,5 yıllıkmış bu otel, bebekmiş daha. Çok değişik bir otel, çok değişik bir oda daha doğrusu. Birçok kez kaldım kral dairesinde ama böyle bir kral dairesi görmedim” şeklinde konuştu.  

“5 aydır oturdum, çok sıkıldım”

Yoğun bir döneme girdiğini belirten Seki, “Yaz çok güzel geçti. Biz çok aktif bir döneme girdik. Temmuzdan bu yana, ama çok sıkıldım. 5 aydır oturdum ve çok sıkıldım. Ekibimle beraber işlerimiz çok güzel gidiyor, konserlerimizde öyle. Tüm arkadaşlarımın da yolları böyle açılsın inşallah. Nazarlardan uzak diyoruz. İnşallah konserlerden konserlere koşturduğumuz zamanlarda beraber olalım diyorum” dedi.

Yalova’da bir gece daha geçirdi

Kaldığı odayı çok beğenen Seki, “Ayağımın tozuyla Çeşme’den buraya geldim. Fakat pazar günü dönmem gerekiyordu. Geri dönecektim. Böyle güzel bir otel görünce ve termal su var denince de dedim ki ben burada bir gün daha konaklayayım en iyisi. O yüzden beni misafir ediyorlar. Yarın da buradayım. Güzel bir bakıma girip yorgunluğumu atacağım” dedi.

“Aç mısın diye sor, evet açım”

Fazla kilolarıyla gündeme gelen Deniz Seki, “Şeyda Coşkun’la çalışıyorum. İnanamamıştım bastığınız fotoğrafa, konuşunca şimdi yine önümüzdeki hafta haber olacak. İnsanların bu kadar sıkıntılı bir dönemden süreçten geçerken böyle haberlerle meşgale etmek istemiyorum. Şeyda Coşkun’la çalışıyorum, o benim hayatımdaki mucizem. Her geçen gün daha da kilo veriyoruz, daha da yaşama doğru yürüyoruz, koşuyoruz. Günden güne vücut şekle giriyor. Aç mısın diye sor, evet açım” açıklaması yaptı.