Dualar edildi

İDO Genel Müdürü Orhan’dan hasar açıklaması İDO Genel Müdürü Orhan’dan hasar açıklaması

Hacı Tevfik Yılmaz Camii’ndeki mevlit cemiyetinde Altınova Müftülüğü İmam Hatipleri Kur’an-ı kerim okudu ve depremde hayatlarını kaybedenler ve şehitler için dualar edildi. Ardından Altınova Belediyesi tarafından vatandaşlara ikramda bulunuldu.

“Taviz vermiyoruz”

17 Ağustos Marmara depreminden dersler çıkarılması gerektiğini söyleyen Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Göreve geldiğimiz günden itibaren Altınova’da bu konuda kesinlikle taviz vermiyoruz. Binlerce insanımız bu depremde hayatını kaybetti, binlercesi yaralandı, yüz binlerce bina yıkıldı. Depremin ülke gerçeği olduğu hayatımızın her anında hatırlanmalı. Allah’tan böyle afetlerin bir daha yaşanmamasını dilerim. Şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anar, yakınlarına sabır dilerim” dedi.

Altınova Merkez Hacı Tevfik Yılmaz Camii’nde düzenlenen mevlid-i şerif programına; Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, Altınova İlçe Müftüsü Recep Eren, din görevlileri ve vatandaşlar katıldı.