Bilecik Kurucu İl Başkanı Kadir Emre, Yalova ekibini memnuniyetle karşıladı. Desteklerinden ötürü Demirhan ve yönetimine teşekkürlerini iletti.

23 Kasım 2020 Pazartesi Günü Saat 14:00’da RDKM’de gerçekleşecek olan 1.Olağan Yalova İl Kongresi öncesi Mehmet Demirhan izlenimler yapmak, gözlemlemek ve destek olmak amacıyla Bilecik İl Kongresine katıldı. Oldukça olumlu izlenimler yakaladığını ve Yalova’da büyük ses getireceklerini söyleyen Demirhan, “Biz hazırız, Yalova için biz de varız” dedi.

Esnaf ziyaretlerinden sonra Bilecik Şeyh Edebali Türbesi’ni de ziyaret eden Mehmet Demirhan ve yönetimi parti ve kongreler hakkında istişarelerde bulundu.

İl Kongresi gerçekleştikten sonra, DEVA Partisi Genel Başkan Ali Babacan, ülkenin gündemi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Ali Babacan: “Beceremeyenler gitsin. Biz yönetime geldiğimizde, nasıl dünya ile rekabet edecek konuma geleceğimizi hep beraber göreceğiz. “ dedi. Berat Albayrak’ın istifasının üzerine ise Babacan: “Bu bir istifa açıklaması değildir. Bu bir iflas açıklamasıdır. Partili Cumhurbaşkanlığı Sistemi, sosyal medyadan iflasını ilan etmiştir.” Dedi. Konuşmalarına “İstediğiniz adamı değiştirin. Bu zihniyet, bu iktidar değişmeden ekonomi düzelmez.” Sözlerini ekledi.