Şener’in açıklamasında, “Memleket Partisi olarak örgütlenme çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. Çiftlikköy İlçe Başkanlığımızı da Macide Aras başkanlığında kurduk. Öte yandan Merkez İlçe 1. Olağan Kongremizi 9 Temmuz 2021 Cuma günü yapacağız. Türkiye genelinde ilk kongremizi, Yalova’da gerçekleştireceğiz.

Tüm ülke genelinde olduğu gibi Yalova’da da Memleket Partisi olarak hızıyla örgütlenmeye devam ediyoruz. Merkez İlçemizin ardından Çiftlikköy İlçemizde de örgütlenmemizi tamamladık. Genel Merkezimize gönderdiğimiz 13 kişilik Kurucu İlçe Yönetimimiz, Merkez Yönetim Kurulumuz (MYK) tarafından onaylanarak görevine başlamış oldu. Çiftlikköy Kurucu İlçe Başkanlığı’na atanan Macide Aras ve tüm Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarımızı kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum. Diğer ilçe ve beldelerimizde de hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor.

Türkiye genelinde ilk kongre Yalova’da yapılacak

Türkiye’nin dört bir yanında partimize yoğun bir katılım yaşanıyor. Başta gençlerimiz olmak üzere her yaştan her meslekten yoğun bir katılım gerçekleşiyor. Bir yandan kurulan örgüt sayımız artarken bir yandan da yeni üyelerin katılımıyla hızla büyüyor, çoğalıyoruz.

Genel Başkanımız Sayın Muharrem İnce doğudan batıya kuzeyden güneye il il gezerek İl Binalarımızın açılışlarını gerçekleştirirken bizlerde Yalova’da örgütlenme çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. Kısa bir süre önce İlçe Başkanımız Tamer Sönmez başkanlığında kurulan Merkez İlçe Kurucu Yönetimiz, toplanarak Türkiye genelinde partimizin ilk kongresini yapma kararı aldılar. 1. Olağan Merkez İlçe Kongremizi 9 Temmuz 2021 Cuma günü saat 10.00’da Cumhuriyet Caddesi üzerindeki Parti Binamızda gerçekleştireceğiz.” İfadelerine yer verdi.

Çiftlikköy İlçe Yönetim Kurulunda yer alan isimler şunlar oldu; Macide Aras (Başkan), İsmail Sevinç, Gülay Avcı, Yavuz Uçar, Orhan Can Sarı, Mehmet Ali Karaman, Soner Eyüboğlu, Hüseyin Efendioğlu, Ahmet Oğuz Akar, Zeynep Topçu, Fatih Bulut, Tayfun Kılıç, Tarık Elgin.