Doğan, ‘’Doğru insanlarla, doğru yolda ilerlemek çok önemli’’

Zafer Partisi Çiftlikköy İlçe Başkanı seçilen Doğan delege ve partililere yaptığı açıklamada ‘’İktisat mezunuyum. 19 yıldır Çiftlikköy’de yaşıyorum Çiftlikköy ilçesine bağlı İlyas köyündenim. Siyasette daha yeniyim. Gördüğüm lüzum üzerine herkesin siyasette bir yeri olduğunu düşündüm ve siyasete atıldım.  

Türkiye de siyaset ne yazık ki parayla yürüyor. Bu sıkıntılar içerisinde mücadele verdik. İlk olarak İYİ Parti’ye gönül verdik. Ama, Zafer Partisi Genel Başkan Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın çıkışları son dönemde bütün milletin yüreğine dokunduğunu hissettik. Doğru insanlarla, doğru yolda ilerlemek çok önemli.

Çiftlikköy’de belediye sadece olan görevlerini yapıyor. Yol, kaldırım ve temizlik vb. belediyelerin asli görevlerindendir.

Doğan, ‘’Çiftlikköy’de, Seçimden Seçime Siyaset Yapılıyor’’

Sosyal olarak yapılacak çok şey yok Çiftlikköy’de. Sadece bir Özdilek Alışveriş Merkezi var ilçemizde. Piknik alanlarına gitmek için kilometrelerce yol gitmek durumundayız. Şu günlerde benzin ve mazot fiyatları ortada ve artık bu tür etkinlikler dahi yapılamaz oldu.

Nüfusu az olan bir yer Çiftlikköy, maalesef her gelen zihniyet, yatırımlarını farklı şeylere harcıyor. Biz Çiftlikköy için, gönülden farklı bir vizyon farklı bir misyon çizeceğimize inanıyoruz. Çiftlikköy’de, seçimden seçime siyaset yapılıyor. Bu çok yanlış, insanlar bu tür siyaset yapanlara inanmıyor. Burada ki en büyük amaç halkın istediği, milletin istediği, bir Cumhur adayı çıkartmak ve onu desteklemek.

AK Parti’nin uyguladığı bir politika var. Bölmek ve ayırmak. Siyasette büyük bir sıkıntı var. Bizim sizlerden istediğimiz şey sadece destek.

Zafer Partisi 7 ay önce kuruldu. Diğer partilere göre daha süratliyiz. Demek ki halkın istediği bir değişim var ve bunu da Zafer Partisi inşallah yapacak. ‘Hayırlısı olsun’ diyor bana verdiğiniz desteklerden dolayı hepinize teşekkür ediyorum.’’ Dedi.

Çam; ‘’Bu Ülkenin Evlatları Güçlü Durursa, O Ülke Kalkınır’’

Zafer Partisi Genel Başkan Danışmanı Mehmet Çam yaptığı konuşmada; ‘’Hepiniz, Zafer Partisi Çiftlikköy 1. Olağan Genel Kuruluna hoş geldiniz ayağınıza sağlık. Biz, İYİ Parti ile bir yola çıkmıştık. Ancak ilkelerimiz doğrulusunda uyuşulmadığı için ayrıldık. İlkelerimiz ve ülkülerimiz doğrultusunda hiçbir yere sapmadan ülkemiz için hareket ediyoruz.

Siyasi partilerin hepsi gelip geçici, çok kişi gördük. Değerli olan; halkını, ülkesini düşünen Türkiye Cumhuriyetini düşünen kişilerdir.

Nerede doğarsanız doğun, nerede yaşarsanız yaşayın, bu memleket için canını verecek çok kişiler vardır. Siz bu ülkenin koruyucularısınız. Şu anda olan karışıklık, yaşanan sorunların bitmesi Zafer Partisi için bir vatan görevidir. Bu görevi sizlerle yapacağız. Güç, imandan gelir. Çok siyasi parti liderleri gördük, yapılan talanlara tanık olduk. Bu ülkenin evlatları güçlü durursa, o ülke kalkınır.

Genel Başkanımız Prof. Dr. Ümit Özdağ, Türkiye’nin her yerinde konuşuyor. Kendisiyle, 30 yıllık bir arkadaşlığımız var. Allah bizleri yanlış yola, haram yemeyi nasip etmesin.’’ Dedi. 

Arslan, ‘’Sığınmacı Soruna, Gerçekçi Yaklaşmamışlardır’’ 

Zafer Partisi Yalova İl Başkanı Av. Boler Arslan yaptığı açıklamada; ‘Niçin Zafer Partisi’ biliyor musunuz? Ülkede milyonlarca göçmen sığınmacı var. Suriye, Afganistan gibi birçok ülkeden insanlar var. Genel Başkanımız Prof. Dr. Ümit Özdağ bu yabancıların sorun olacağını görüp, uzun yıllardan beri bu konu hakkında görüşlerini söylemektedir. Fakat iktidardaki parti ile muhalefet, hiçbir zaman bu soruna gerçekçi yaklaşmamışlardır.  

Genel Başkanımız, bu önemli sorunu çözmek için Zafer Partisini kurmuştur. Hepinize geldiğiniz için teşekkür ederiz. Her birimizin görevi çok büyüktür. Vatanımızı korumak için bu değişime ihtiyacımız var.’’ Şeklinde açıklamasını tamamladı.

Delege ‘Esin Doğan’ Dedi

Yapılan konuşmaların ardından, tek liste ile girilen Zafer Partisi Çiftlikköy İlçe yönetimine; Cengiz Temurçin, Cengiz Önal, Hasan Can, Nail Kütük, Fatma Karataş, Ercan Akdağ, Veysel Güven, Fahrettin Yazıcı, Hülya Doğan, Ali Gökçe, Müjdat Güzay, Hidayet Öztan, Emre Türkgöz, Murat Ergan, Sedat Serbest, Ahmet Kalaycı.

İl Delegeliklerine ise; Ersin Doğan, Cengiz Önal, Hasan Can, Nail Kütük, Hakkı Emre Yazıcı, Fatma Karataş

Cengiz Temurçin, Enine Akar, Hülya Doğan, Müjdat Güzay, Hidayet Öztan, Serap Poyraz

Ercan Akdağ, Emre Türkgöz, Ali Gökçe, Aynur Aydemir, Elif Melike Can, Murat Ergan, Veysel Güven, Sedat Serbest, Hasan Hüseyin Bahadır, Ahmet Kalaycı, Fahrettin Yazıcı, Cüneyt Gürses, İlknur Gürses.

Seçilen isimler oldular.

Yalova’da Mahzen-28 operasyonu: 41 zanlı yakalandı Yalova’da Mahzen-28 operasyonu: 41 zanlı yakalandı