Yalova’nın en önemli lokasyonlarından biri olan, yenilenen bisiklet ve yaya yollarının yanında peyzaj düzenlemeleri gerçekleştirilen doğu sahil bandında başlatılan temizleme çalışmalarının kısa sürede bitmesi planlanıyor.

Doğu sahil bandı kumsalında vatandaşların denize girdiği bölgede başlatılan temizlik çalışmasında, kumsalda bulunan otlar temizlenirken, sahil şeridinde bulunan yosunlar ise amfibik adı verilen kepçeyle denizde kumsala çıkartılıyor. Çıkartılan yosunlar bir kaç gün içinde kuruduktan kamyonlarla toplanacak.

Başkan Vekili Tutuk Çalışmaları Yerinde İnceledi

İnternet medyası ilan gelirleriyle daha güçlü İnternet medyası ilan gelirleriyle daha güçlü

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, özellikle yaz aylarında kötü görüntü ve kokuya neden olan yosunların temizlenmesi için başlatılan çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Vekili Tutuk’a Başkan Yardımcıları Fatih Şahin, Bahaddin Erbay, Ahmet Sarıduman ve Volkan Dadaloğlu eşlik etti. Yapılan çalışma hakkında bilgi veren Başkan Vekili Tutuk; “Yapmış olduğumuz çalışmayla yaz aylarında oluşacak olumsuzlukları önleyerek vatandaşlarımızın sahil bandlarımızda sorunsuz keyifli zamanlar geçirmesini sağlamayı hedefliyoruz” dedi.

​​​​​​​