Türkiye’nin sevilen sanatçısı Tarık Mengüç birbirinden güzel şarkılarını Yalova’da yaşayan vatandaşlar için seslendirecek. Mengüç’ün sahnesi öncesi Bülent Altınbaş nam-ı diğer Kirpi sahne alacak. Ardından Roman Saz Grubu ve Roman Dans Grubu hünerlerini sergileyecekler.

AK Parti’nin iftarına 3 bin kişi katıldı AK Parti’nin iftarına 3 bin kişi katıldı

“Gönüllerimize taht kurdular”

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, “Roman vatandaşlarımızın sorunlarının çözümüne hız verilmesi, her türlü ayrımcılık zemininin ortadan kaldırılmasına yönelik çalışmaların değerlendirilmesi ve Roman kültürünün korunarak yaşatılması adına geçtiğimiz yıl Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yayımladığı genelgeyle ülkemizde de 8 Nisan “Dünya Romanlar Günü” olarak kutlanması kararlaştırıldı. Yalova Belediyesi olarak bu yıl renkli hayatlarıyla gönlümüze taht kuran roman vatandaşlarımıza yönelik bir etkinlik hazırladık. Roman Gecesi’ne özel olarak sahne alacak sevilen sanatçılar; Tarık Mengüç, Kirpi Bülent, Roman Dans ve Saz Grubu’nu şehrimizde konuk edeceğiz.”

“Tüm vatandaşlarımız davetlidir”

Başkan Vekili Tutuk, “Bu özel gecede tüm vatandaşlarımızı Barış Manço Açık Hava Tiyatrosunda düzenleyeceğimiz etkinliğimize davet ediyorum. Unutmayın siz yoksanız, bir kişi eksiğiz. Bu vesile ile tüm roman kardeşlerimin ‘Dünya Romanlar Günü’nü canı gönülden kutluyorum” dedi.