Karamürsel İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Tırpan, Altınova Hersek Lagününü ziyaret ederek bölgeyi gezdi. Kuşları izleme fırsatı bulan Emniyet Müdürü Tırpan, bölge hakkında da bilgi aldı.

246 kuş türü

Altınova’da, Marmara Denizi’nin kıyısındaki 246 kuş türüne ev sahipliği yapan Hersek Lagünü, toplumun her kesiminden büyük ilgi görmeye devam ediyor. Bölgenin en önemli sulak alanı olan Hersek Lagün, 152 hektarlık yüzeyi ve çevresindeki arazilerle 200 hektar alanda yer alan Altınova Belediyesi Doğa Eğitim Merkezi ve Engelsiz Kuş Gözlem Kulesi ile Tıbbi Aromatik Bitkiler Bahçesi ziyaretçilerimi ağırlamaya devam ediyor.

Bölgeye hayran kaldı

Altınova İlçe Emniyet Amiri Yavuz Kartav ve Altınova Belediyesi Zabıta Amiri Salih Akbaş, Karamürsel İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Tırpan’ı Altınova Belediyesi Doğa Eğitim Merkezi ve Engelsiz Kuş Gözlem Kulesinde misafir ettiler.

Altınova Belediyesi Hersek Lagünü Doğa Eğitim Merkezi ve Engelsiz Kuş Gözlem Kulesi görevlisi Muhammed Said Özkan tarafından Hersek Lagünü hakkında bilgi alan Emniyet Müdürü Tırpan, bölgeye hayran kaldı.

Doğa Pasaportlu oldu

Hüseyin Açıkel: Tavşanlı’nın ülke çapında bir rol model olmasını hedefliyoruz Hüseyin Açıkel: Tavşanlı’nın ülke çapında bir rol model olmasını hedefliyoruz

Altınova Belediyesi Hersek Lagünü Doğa Eğitim Merkezi ve Engelsiz Kuş Gözlem Kulesi ile Tıbbî Aromatik Bitkiler Bahçesi’ne hayran kalan Tırpan, Doğa Ve Hayvanları Koruma Gönüllüleri Sözleşmesini de içeren Türkiye'nin ilk ve tek Altınova Belediyesi Doğa Pasaportunu da alarak oldukça keyifli bir gün geçirdi.

Karamürsel İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Tırpan’a Doğa Pasaportunu Altınova Belediyesi Zabıta Amiri Salih Akbaş takdim etti.