S.F. isimli şüpheli tutulandı

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü; Teknik Takip Analiz ve Değerlendirme Büro Amirliği ile Narkotim Ekipleri tarafından; Yalova ili içerisinde ve çevre illerden temin ettikleri uyuşturucu maddeleri sokak düzeyinde satış yapan ve kullanan şahısların tespiti ve yakalanmasına yönelik düzenlenen baskın ve operasyonel çalışmalarda;  Sokak düzeyinde torbacı olarak tabir edilen ve uyuşturucu madde satışı yaptığı tespit edilen şüpheliler; Ü.E. ile S.F. isimli şüpheli şahısların ikametgâhları ve eklentilerinde, Narkotik Detektör Köpeği Zeytin ile gerçekleştirilen aramalarda; 253 Gram Metamfetamin Maddesi, 1 Adet Hassas Terazi ele geçirildi.

S.F. isimli şüpheli şahıs; hakkında düzenlenen uyuşturucu madde ticareti yapmak suçu ile ilgili olarak sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak ceza evine gönderildi.

K.E. ve  A.Y. isimli şahıslar adli makamlara sevk edildi

K.E. ile A.Y. isimli şüpheli şahısların ikametgâhları ve eklentilerinde Narkotik Detektör Köpeği Gölge ile gerçekleştirilen aramalarda; 16.67 Gram Skunk Maddesi, 6,75 Gram Metamfetamin Maddesi, 1,80 Gram Sentetik Kannabinoid Maddesi, 5 Kök Hint Keneviri Bitkisi, 1 Adet Extacy Hap, 1 Adet Hassas Terazi ele geçirildi.

K.E. ve  A.Y. isimli şahıslar haklarında düzenlenen  uyuşturucu madde ticareti yapma suçu ile ilgili olarak adli makamlara sevk edildi.

TEMA gönüllüleri Ahmediye Göleti’ne defne fidanı dikti TEMA gönüllüleri Ahmediye Göleti’ne defne fidanı dikti

Ekip görevlileri tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda; sokak satıcılarından kullanmak için uyuşturucu madde temin ettikleri tespit edilen 10 şüpheli şahıs hakkında kullanmak için uyuşturucu madde satın almak suçundan işlem gerçekleştirilmiş olup şüpheli şahıslar üzerinde yapılan aramalarda; 20 Gram Metamfetamin Maddesi, 2.60 Gram Kokain Maddesi, 2.00 Gram Skunk Maddesi, 2 Adet Sentetik Ecza Grubu İlaç, 1 Gram Sentetik Kannabinoid (Bonzai) Maddesi ele geçirildi.

Ayrıca; Ekip görevlilerince gerçekleştirilen kontrol ve aramalarda, Adli makamlarca aranan ve hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan K.A. U.A. isimli şahıs yakalanarak adli makamlara teslim edildi.