Erol açıklamasında; ‘’Şanlı tarihi ve destansı mazisiyle, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini, devletimizin bütünlüğüne yönelen her türlü tehdit ve tehlikelere karşı, büyük bir aşk ve sadakatle hizmet eden, “İnsanı yaşat ki, Devlet yaşasın” ilkesiyle temel hak ve özgürlüklere saygılı, hukukun üstünlüğünü ilke edinmiş gücünü kanunlardan, desteğini de halktan alan geçmişi şanla ve şerefle dolu Türk Polis Teşkilatı'nın 177. yıldönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün “Polis asker kadar disiplinli, hukukçu kadar hukuk adamı, bir anne kadar şefkatli olmalıdır.” sözünden hareketle devletinin emrinde, milletinin hizmetinde olan Türk Polis Teşkilatı, vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlarken, toplumun güvenlik ihtiyacına yönelik teknik, donanımsal çözümler üretme, insan kaynağını güçlendirme ve önleyici tedbirlerle suçu önleme noktasında önemli çalışmalara ve başarılara imza atarak Aziz Milletimizin gönlünde müstesna bir yer edinmiştir.

Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da suçların önlenmesinde, suç ve suçluyla mücadelede üstlenmiş olduğu tüm görev ve sorumluluklarını eksiksiz olarak yerine getiren düzeninin sağlanması noktasında aldığı önlemlerle daha huzurlu, daha güvenli ve daha mutlu bir gelecek için çalışan Türk Polis Teşkilatının her bir mensubuna, gösterdikleri üstün gayret, fedakârlık ve özveri için şükranlarımı sunuyorum.

Minibüs durakları yeniden düzenleniyor Minibüs durakları yeniden düzenleniyor

Bu vesileyle başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları olmak üzere vatan, için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimi saygı, minnet ve şükranla anıyor, Türk Polis Teşkilatımızın 177. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum.