22 yıldır Yalova Esnaf Sanatkarlar Oda Başkanlığı görevinde bulunan İsmail Mutlu, Necati Erbul ve Ertuğrul Hacıhasanoğlu’nun başkan aday oldukları seçim, bir hayli heyecanlı geçti.

Genel kurul öncesi esnafa ziyaretlerde bulunan adaylar, yapacakları hizmetler hakkında delegeleri ikna çalışmalarının sonucunu toplam 5 sandıkta kullanılan 1112 oy sonucunda kazanan belli oldu.  

Necati Erbul 502 oy, Ertuğrul Hacıhasanoğlu 310 oy, İsmail Mutlu 189 oy aldı. Geçer siz oy sayısı 11 oldu.

Oy sayımının tamamlanması ve Yalova Esnaf Sanatkarlar Odası yeni Başkanının Necati Erbul olarak açıklanmasının ardından, Erbul taraftarları büyük sevinç yaşadı.

Erbul, delegeye teşekkür etti

Yalova Esnaf Sanatkarlar Odası seçimi sonrası delegelere hitaben bir konuşma yapan yeni Başkan Necati Erbul, ‘’Sözümüz Söz Esnaf Kazanacak, diyerek çıktığımız bu yolda, desteğini hiçbir zaman esirgemeyen başta aileme, yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma, bizi gönülden destekleyen, teveccüh gösteren tüm esnaf arkadaşlarımıza, büyüklerimize teşekkür ederim.

Centilmence yarıştığımız, yıllarca bu oda da Başkanlık yapmış  İsmail Mutlu’ya, bu seçimde başkan adayı olan Ertuğrul Hacıhasanoğlu’na hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim.

Sorumluluklarımızın farkındayız. Bize güvenenlerin güvenini boşa çıkarmayacağız. Yarından tez yok, bize oy verdi vermedi diye ayırmadan, tüm esnaflarımız için var gücümüzle çalışmaya başlayacağız. Esnafımız ile bu odayı yöneteceğiz.’’ Şeklinde açıklamada bulundu.