Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, esnaf kahvaltılarına devam ediyor. Başkan Oral son olarak, İkizler Kebap’ın misafiri oldu.

İkizler Kebap’ta

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, ilçedeki esnaflarla kahvaltıda bir araya gelmeye devam ediyor. Düzenlenen kahvaltı programlarında Başkan Oral, haftanın belli günleri esnafın dükkânında kahvaltı yapıyor. Başkan Oral son olarak, Kebap Sahipleri Mahmut Çakmak Yunus Çakmak ve ekibiyle birlikte kahvaltı yaptı. Kahvaltılar oldukça nezih bir ortamda gerçekleşti.

“Toplum ve esnaf bir bütün”

Düzenli olarak esnafları ziyaret ederek, kahvaltıları birlikte yapmaya çalıştıklarını ifade eden Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Esnaflarımızla karşılıklı görüş alışverişlerinde bulunuyor, sıkıntıları ve çalışmaları ele alıyoruz. Bu etkinliğimiz her iki taraf açısından da oldukça yararlı geçiyor. Toplumumuz ve esnafımız bir bütün olarak vardır. Esnafımızın varlığı ve devamlılığı bizim için çok önemlidir. Bizler de bu devamlılığın sağlanabilmesi için elimizden gelen desteği vermekteyiz. Toplumumuzun her kesimin görüşleri bizim için büyük önem taşıyor. Vatandaşlarımızla sohbet edip, dilek ve şikâyetlerini dinlemeye devam edeceğiz. İlçemiz için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz” diye konuştu.