24 Temmuz Basın Bayramı münasebetiyle, Yalova’da yayın yapan basın mensuplarının imtiyaz sahipleri, haber müdürleri ve muhabirleriyle bir araya gelen Yalova İl Emniyet Müdürü Hakan Fındık, Yalova Emniyet Müdürlüğü’ne son 2 yıl içinde yapılan yatırımlar hakkında bilgilendirmelerde bunlundu.

Yalova’nın Türkiye’nin en huzurlu ili olduğunu söyleyen Fidan, en büyük uyuşturucu operasyonlarının yapıldığı ilin de Yalova olduğunu belirtti.

Gece-gündüz demen Yalova’da huzurun sağlanması hususunda ellerinden gelen gayreti sarf ettiklerini dile getiren Fidan, ‘Eğer Yalova sokak ve caddelerinde, gecenin 03:00’de bir kadın yalnız başına yürüyebiliyorsa, biz görevimizi yaptığımız düşüncesindeyiz’ şeklinde konuştu. Verdikleri hizmetlerin neticesini olumlu gördüklerinde mutlu olduklarını söyleyen Fidan, Yalova’da ilk göreve başladığımız dönemde evime gece saat 03:00-04:00’de gidiyordum. Birçok eksikliği 2 yılda tamamladık. Yalova İl Emniyet Müdürlüğü’ne 70 milyon harcandı. Kentin güvenliğini en üst teknolojiyle sağlamaya çalışıyoruz’ dedi.

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü Hizmet binası için Bursa yolunda bir arazinin tahsisini gerçekleştirdiklerini müjdesini veren Fidan, ‘İnşallah bu alana yapılacak yeni hizmet binası ile tüm müdürlükleri aynı çatı altında en kısa süre içinde toplarız’ şeklinde konuştu.

Yapılan birçok hizmeti basın mensuplarıyla paylaşan Fidan, medyanın gücünü bildiklerini, beraber çalışarak kente faydalı hizmetler yapmayı arzuladıklarının altını çizdi.

Tüm basan çalışanlarının, 24 Temmuz Basın Bayramı’nı kutlayan Fidan her zaman basın mensuplarının yanında olduklarını, olumlu veya olumsuz eleştirilere de her zaman açık olduklarını söyledi. Haber: Ayhan Polat