Gaye Medikal Market ve Güzellik Merkezinde, Uzman olarak görev yapan Fatma Çetin gazetemize yaptığı bilgilendirmelerde, ‘’Çınarcık ilçesinde hizmetine sunduğumuz merkezimizde, sizleri aramızda görmenin mutluluğu içindeyiz. Bizleri onurlandırdınız, şeref verdiniz.

Tüm Yalova halkına en iyi ve kaliteli hizmeti vermenin gayreti içerisindeyiz. Sizlere daha iyi ve daha teknolojik hizmetleri sunmak için gerekli araştırmaları yaparak, değerli Yalova halkına güzellik merkezimizde doktorlarımız ve uzman hekimlerimiz ile hizmet vermekten mutluluk duyacağız.  

Gaye Medikal Market ve Güzellik Merkezi ile Yalova halkına; hızlı, kalitelidir ve kolay ulaşılabilir ortopedik, diyabet, evde bakım, hasta ürünleri ve tıbbi cihaz sağlamaktayız. Evde bakım gerektiren hastalar için talep edilen ürünleri, kendilerine ulaştırmaktayız. Bu ürünleri eczanelere, toptan ve hızlı ulaştırmak için hizmet sunmaktayız.

Dijital platformlarda hem güzellik hizmetlerimize hem de medikal ürünlerimize ait bilgilere kolaylıkla ulaşılabilir, irtibat seçeneklerimiz ile bize ulaşabilirsiniz. Güler yüz, kalite ve hijyenden ödün vermeyecek şekilde, hizmetlerini sizlere sunmaktan mutluluk duyarız.’’ Şeklinde açılış konuşmasını yaptı

Çetin, ‘’İki kuruluş ile burada hizmet veriyoruz’’

Çetin, Gaye Medikal Market ve Güzellik Merkezinde yapılan hizmetleri bire bir yerinde anlattı; ‘‘Bölgesel incelme, epilasyon, cilt bakım gibi çok hizmetlerimiz var. İki kuruluş ile burada hizmet veriyoruz. Hem güzellik merkezi hem de medikal departman kısmı bulunmakta, bu medikal departman kısmında bildiğimiz tıbbı ürünlerle ilgili pazarlaması var. Hem perakende hem de toptan satış olmak üzere. Tıbbı ölçüm cihazları olsun bunların satışı sağlanıyor. Hem bayan hem erkeğe hizmet verilmekte. Şunları söyleyebilirim uzman doktorlarımız uzman kadromuz bulunmakta, kaliteli bir hizmet almaları için herkesi buraya bekliyoruz. Manşet okuyucularına ekstra bir güzellik yapmayı düşünürüz.   

Çetin, ‘’Açılışa özel 1 haftalık bir indirim bulunuyor’’

Yalova’da okuldan bilgisayar çaldı, Kütahya’da yakalandı Yalova’da okuldan bilgisayar çaldı, Kütahya’da yakalandı

Şu an için, açılışa özel 1 haftalık bir indirim bulunmakta. Bölgesel incelme için en az 10 seans gerekiyor. Burada cilt bakım hizmetimiz veriliyor. Hem erkek uzman hem kadın uzman bölümleri bulunmakta. Merkezimizde bir uzamanın bulunması Çınarcık halkı için bir güven vermekte, Yalova genel merkezinde hiçbir hekim doktorun olmaması, Çınarcık ilçesinde yeni hizmete giren merkezimiz için bir ayrıcalıktır.’’ Şeklinde konuştu.