Kurul çalışmaları hakkında bilgilendirme ve önümüzdeki dönem yapılacak proje ve etkinlikler hakkında bilgi paylaşımın yapıldığı toplantı sonrasında geçtiğimiz ay yapılan oda seçimleri sonrasında oluşan yeni YTSO Yönetim kuruluna ziyarette bulundular.

YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan, Meclis Başkanı Muğlim Bağatar, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Kenan Engin ve Özkan Şenel, Yönetim Kurulu Üyeleri Sabahattin Çetin, Hakan Gençer ile Özgür Çavuşoğlu’nu ile toplantı sonrasında bir araya gelen YTSO Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Sercan Şık ve Kurulu Üyeleri, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Genç girişimciliğin, değişim ve gelişme için gerekli faktör olan yenilikçilik ile aynı doğrultuda olduğunu belirten YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan, "YTSO Genç Girişimciler olarak sizler ilimizde yenilikçilik düşünceleriniz ve fikirleriniz ile rol model olmalısınız. Genç girişimciler, ülkemizin gelişmesinde katkı sağlamakta ve istihdam oluşturulmasında da önemli bir rol üstlenmektedir. Genç Girişimciler Kurulu olarak, Yönetim kurulumuz ve meclisimizle başarılı çalışmalar yaparak, ilimize değer katacağınıza inanıyorum” dedi.