Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Sercan Şık ve Kurul üyeleri ilimize yeni atanan Yalova Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık'ı makamında ziyaret ederek, Yalova adına yapılan güzel çalışmalara destek vereceklerini belirttiler.

İstanbul ve İzmir başta olmak üzere kahpe saldırılardan büyük üzüntü duyduklarını ifade eden Kurul Üyeleri, “Polislerimize yapılan hain saldırıyı lanetliyoruz. YTSO Genç Girişimciler Kurulu olarak polisimizin yanında olduğumuzu, taziyelerimizi bildirmek adına geldik. İzmir’de meydana gelen terör saldırısında teröristlerle girdiği çatışmada 2 teröristi etkisiz hale getirip kahramanca mücadele edip şehit olan trafik polis memuru Fethi Sekin ve diğer kahraman şehitlerimize rahmet, yaralılarımıza ve gazilerimize acil şifa, ailelerine sabırlar diliyoruz” dediler.

 

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Genç Girişimciler Kurulu  Başkanı Sercan Şık; "Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği bünyesinde oluşturulan ve Yalova Ticaret ve Sanayi Odası'nca görevlendirilen genç girişimciler kurulu üyeleri olarak, emniyet teşkilatımıza başarılar diliyor, daima yanınızda olduğumuzu belirtmek istiyoruz.''dedi