HABER: Abdullah Bozkurt

Çiftlikköy Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen AK Parti Çiftlikköy İlçe Gençlik Kolları Kongresi’ne, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar ve Ak Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı Fettan Engin katılım gösterdi. Programda konuşan İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Tanır, AK Parti’nin siyaseti gençleştirme çalışması yaptığını söyledi. Tanır Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın siyasette gençlerin önünü açtığını belirterek, “Ben gençlere önem veren bir partinin rozetini takmaktan onu ve şeref duyuyorum” dedi.

Ardından konuşan Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, geçtiğimiz seçimlerde İlçe Gençlik Kolları’nın kendilerine büyük destek olduğunu söyledi. Bu kapsamda eski İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hasancan Uslu’ya teşekkür etti ve yeni Gençlik Kolları Başkanı’nı da partiye katmasından dolayı kutladı.

AK Parti İlçe Başkanı Fettan Engin ise gençlerin AK Parti’yi hedeflerine taşıyacağını söyledi.

İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel ise gençlik kollarının AK Parti’nin atar damarı olduğunu söyledi.

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı ve Yalova Milletvekili Sayın Ahmet Büyükgümüş ise partinin kadın ve gençlik kollarının çok güçlü olduğunu anlattı. Büyükgümüş ele ele vererek bir mücadelenin içinde olmaları gerektiğin kaydetti. Ardından geçtiğimiz aylarda İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’na atana Yusuf Tanır, tek aday olarak katıldığı kongrede başkan seçildi.