TEMA gönüllüleri Ahmediye Göleti’ne defne fidanı dikti TEMA gönüllüleri Ahmediye Göleti’ne defne fidanı dikti

Yalova Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Fatih Ayaz ve yürütme kurulu üyesi Sezgin Altınel, Yalova TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ercan Gökkaya’yı makamında ziyaret ederek öğrencilerin sorunlarını dile getirdi. Fatih Ayaz ve Sezgin Altınel, Yalova Kent Konseyi Gençlik Meclisine bağlı olarak faaliyetlerini yürüten Eğitim Çalışma Grubu ve Lise Çalışma Grupları ile iş birliği içinde öğrencilerle birlikte gerçekleştirmek istediği projeler hakkında Müdür Gökkaya’ya bilgilendirmede bulundu.

Gençlik Meclisi çatısı altında faaliyet gösteren Lise Çalışma Grubunun etkinliklerinin de değerlendirildiği görüşmede Gençlik Meclisi üyeleri Müdür Ercan Gökkaya’ya iş birliği içinde çalışma dileklerini iletti.

Görüşmenin sonunda Yalova Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Fatih Ayaz ve yürütme kurulu üyesi Sezgin Altınel, Müdür Gökkaya’ya çalışmalarında başarılar diledi. Gençlik Meclisinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Yalova TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ercan Gökkaya meclis üyelerine teşekkürlerini ileterek, her zaman Yalovalı gençlerin yanında olduğunu belirtti.