‘Çocuklar Oynasın Diye Elden Ele İyilik Projesi’ kapsamında öğrenciler tarafından geri dönüşüm malzemelerinden ürettikleri oyuncaklar satışa sunuldu. Satışlardan elde edilecek gelir, Çocuk Esirgeme Kurumu ve LÖSEV’e bağışlanacak.

Öğrencilerden anlamlı proje

Bülent Özyürük Çok Programlı Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi Bölümünün koordinatörlüğünde; Altınova Subaşı Hacı Ali Saruhan, Altınova İmam hatip Ortaokulu, Altınova Piyalepaşa Ortaokulu, Altınova Anadolu Lisesi, Altınova Tavşanlı Şehitlik Ortaokulu öğrencilerinin katılımıyla, ‘Çocuklar Oynasın Diye Elden Ele İyilik Projesi’ kapsamında öğrencilerin yaptıkları oyuncaklar satışa sunuldu. Satışlardan elde edilecek gelir, Çocuk Esirgeme Kurumu ve LÖSEV’e bağışlanacak. Elde kalan oyuncaklar ise ihtiyacı olan anaokullarına gönderilecek.

Teşekkür etti

Geri dönüşüm malzemelerinden yapılan oyuncakların Altınova Altınel Kırtasiyede satışa çıktığını ifade eden Çocuk Gelişimi Bölümü öğretmeni Nuray Özgür, “Çalışmalarımıza büyük destek veren Altınova Bülent Özyürük Çok Programlı Okul Müdürü Volkan Hışır’a ve oyuncakların satışına imkan veren Altınel kırtasiyenin sahibi Kübra Altınel'e öğrencilerimiz adına teşekkür ederim” dedi.

Altınel Kırtasiye adres: Cumhuriyet Mahallesi Devlet Yolu Altı Caddesi No:17/1 bankamatiklerin arkası Altınova/Yalova.