Halkın yönetime ortak olması anlayışını benimseyen ve her hafta iki mahalleye giderek vatandaşların talep ve şikayetlerini birinci ağızdan dinleyecek olan Belediye Başkanı Vefa Salman, bu hafta başlattığı ‘Gezici Şeffaf Oda’ uygulamasının ilkini Paşakent Mahallesinde gerçekleştirdi.Paşakent Mahallesinde vatandaşların talep ve şikayetlerini dinleyen Başkan Salman’ı 13 Mahalle muhtarı da yalnız bırakmadı.

Göreve geldiği günden bu yana halkın yönetime ortak olma anlayışını benimsediklerini belirten Başkan Salman; “Şeffaf oda uygulamamızı yaz aylarında olduğu gibi mobil aracımızla gerçekleştiriyoruz. Yaz ayının ilk “Gezici Şeffaf Oda” uygulamasını ise ilimizin en uzak mahallesi olan Paşakent Mahallesinde gerçekleştirdik. Önümüzdeki hafta Kazım Karabekir Mahallemize konuk olacağız. Göreve geldiğimizden beri halkın yönetime ortak olmasını benimsemekteyiz. Bu yüzden vatandaşlarımızın talep ve şikayetlerini dinleyerek beraber çözüm üretiyoruz” dedi.

Başkan Salman’ın göreve geldiği günden beri ‘Birlikte yöneteceğiz, sevgiyle büyüteceğiz’ sloganından hareketle ödül aldığı şeffaf oda uygulaması, mahallelerde yapılmaya başladı. Paşakent Mahallesinde yapılan Gezici Şeffaf Oda uygulamasında vatandaşlardan gelen talep ve şikayetleri yerinde değerlendirildi.