Tek parti döneminde Merhum ve mazlum Başbakan Adnan Menderes ile başlayan, bu uğurda idamlarla, cezaevleri ile, işkencelerle dolu demokrasi mücadelemize Merhum Başbakanımız ve Cumhurbaşkanımız, Süleyman Demirel ile sürdürdüğümüz demokrasi ve kalkınma mücadelemize, Türkiye'nin en genç, aynı zamanda en başarılı Genel Başkanı, Demokrat Parti Genel Başkanımız Sayın Gültekin Uysal ile devam eden demokrasi ve yeniden iktidar mücadelemize gönülden inanmış, Demokrat Parti üyesi iken Yalova İl Başkanı olarak katılmış bulunmaktayım.

Geçmişten günümüze kadar, onurla devam eden bu kutlu mücadeye, Sayın Genel Başkanımız Gültekin Uysal beyin tensipleriyle, Demokrat Parti Yalova İl Başkanı olarak atanmış bulunmaktayım.

Mazisi demokrasi mücadelesi ile dolu Demokrat Partinin Yalova İl Başkanı olarak azim ve kararlılıkla görevimi en iyi şekilde ifa edeceğime inancım tamdır.

Görener, ‘’Asla ayırımcılık yapmayacağız’’

Görev sürem boyunca; partili partisiz, din, dil, ırk, mezhep ayrımı yapmadan tüm vatandaşlarımızın yanında olacağımı peşinen söylemek isterim.

Melek'in organları 4 kişiye hayat verecek Melek'in organları 4 kişiye hayat verecek

Ayrıca vurgulamak isterim ki; Demokrat Parti geleneğinin Yalova İl Başkanı olarak Atatürk çizgisinden ayrılmayacağımı ve Anayasamızın değiştirilemez amir hükümlerine gönülden inanmış bir Cumhuriyet kadını olarak bağlı kalmaya devam edeceğimi, Türkiye Cumhuriyeti'nin ve yüce Türk milletinin yüksek menfaatlerini her şeyin üzerinde göreceğime söz veriyorum.

Enginyurt, Binicioğlu ve Erbalta'ya teşekkür etti 

Beni bu onurlu göreve layık gören Sayın Genel Başkanıma ve Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Cemal Enginyurt'a, Yerel Yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcısı Barbaros H. Binicioğlu'na ve MKK üyemiz Tevfik Erbalta'ya saygılarımı bildirir,

Hayırlara vesile olmasını temenni ederim.’’