81 İl ve Batı Avrupa’da eğitim hayatını yarıda bırakmak zorunda kalan kadınların, eğitimlerine devam etmesini hedefleyen “Nerede Kalmıştık” eğitim seferberliği projesinin tanıtımını Seyrantepe Mahallesinden gerçekleştiren Kadın kolları Başkanı Selihan Dicle Şimşek ve yönetimi “Gönüllü Eğitim Rehberi” olarak çıktıkları yolda, herhangi bir sebeple eğitim hayatını yarıda bırakmak zorunda olan kadınların, eğitimlerine devam edebilmesi adına onlara tek tek ulaşarak, cesaretlendirmek ve yol göstermek adına yardımcı oluyor.

Şimşek, Güçlü kadın, güçlü aile”

14 Eylül 2021 Perşembe günü Seyrantepe Mahallesinde projeyi, kadınlara anlattıklarını belirten Başkan Şimşek, “Hayalleri yarıda kalan kadınlarımızın gözlerindeki umut ışığını ve hevesi görmek paha biçilemezdi.

Projemizi anlattık, sohbet ettik, çocuklarımızla vakit geçirdik ve partimize yeni kadın üyeler kazandırdık. Çok gülümsediğimiz, çok mutlu olduğumuz bir gündü.

Eğitiminiz hangi sebeple yarım kalmış olursa olsun, kendinizi gerçekleştirme serüveniniz hâlâ devam ediyor.

Hayatta geç kalınmayan ender şeylerden biri, eğitimdir. İnsan her yaşta, yeniden başlayabilir. Siz de kaldığınız yerden devam etmek istiyorsanız, bizlere ulaşın. Yalnız değilsiniz! Güçlü kadın, güçlü aile. Güçlü aile ise bileği bükülemez bir toplum demektir.” Açıklamasında bulundu.