Açılışa CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan, YTSO Başkanı Tahsin Becan, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, CHP İl Başkanı Özcan Özel ve ilçe belediye başkanları katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal marşıyla başlayan programda açılış konuşmasını gerçekleştiren Orgeneral Selahattin Risalet Demircioğlu Ortaokulu Müdürü Yılmaz Yıldız, “Eğitime yapılan yatırım geleceğe yapılmış en güzel yatırım olması bilinciyle bu gün burada bu eseri bizlere armağan eden sayın Günel Koçal’a ve ailesine çok teşekkür ederiz” dedi.

Ardından CHP Yalova Millet Vekili Muharrem İnce yaptığı konuşmada, eğitimde en büyük geri dönüşümün okul öncesi eğitime yapılan yatırımlarla sağlandığını belirtti. Konuşmasına devam eden İnce; “ İnşallah burada en doğru yapılan yatırımla, okul öncesi eğitimle çocuklarımız çok daha iyi yerlere gelecektir.  Günel Teyzemize Yalovalılar adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Günel Koçal’a, Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan tarafından plaket takim edildi. Açılışın ardından programa katılan misafirler yeni yapılan anaokulunu  gezme imkanı buldular. Haber: Sezgin Altınel