Tüm Yalova halkını programa davet eden Gürel, program hakkında; ‘’Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, çarşamba günü 11.00’da Yalova’ya gelecek. İl ziyaretini günün anlam ve öneminden, 17 Ağustos olmasından kaynaklı deprem anıtında yapacak.

Saat 11.30’da GARDEN A.Ş. seralarında çiçekçilik sektöründe faaliyet gösteren üreticiler, Yalova Saksılı Süs Bitkileri Derneği ile GARDEN A.Ş yöneticileri ve ilgili firmalarla, Ziraat Mühendisleri, Ziraat Odası ve tarım sektöründe faaliyet gösteren kurumların ve firmaların temsilcileri ile bir sohbet toplantısı gerçekleştirecek.

Aynı gün, saat 13.30’da Yalova Belediyesi Raif Dinçkök Kültür Merkezi’nde grup toplantısını yapacak olan Kılıçdaroğlu, saat 16.00’da Hilton Otelde sivil toplum kuruluşları, muhtarlar ve kanaat önderleri ile bir toplantı gerçekleştirecek.

Saat 18.00’da Uğur Mumcu Kültür Merkezi önüne, şehir meydanına gelecek olan CHP Lideri, burada esnaf ziyareti gerçekleştirecek.

Saat 19.00-19.30 saatleri arasında ise Gaziosmanpaşa Mahallesinde Balkan Şelale Parkında, o bölgede ağırlıklı oturan muhacir vatandaşlarımızla bir araya gelecek. Ana programımız bu. Daha sonra da Ankara’ya yola çıkacak.

Gürel ‘’CHP Teşkilatı olarak hazırlık içerisindeyiz’’

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu‘nun geleceğinin duyurulması; broşür dağıtımları, sosyal medya paylaşımları ve sesli bir araçla başladı.

CHP önderliğinde Millet İttifakının ciddi bir farkla seçimi kazanacağını öngörüyorum. Hepimiz heyecan içindeyiz. Biz görüyoruz, özellikle ekonomik kriz herkesi mevcut iktidardan çok uzaklaştırdı. Önümüzdeki seçimlerde CHP önderliğinde Millet İttifakının ciddi bir farkla seçimi kazanacağını öngörüyorum, öyle hissediyorum.

Ekonomi çok gerçek, herkesin fakirleştiği ortada, eşitsizlik var. Mevcut iktidar artık ne yaparsa yapsın, bu aranın kapanacak bir durumu yok. Bu bağlamda önümüzdeki seçimlerden çok ümitliyim.

Tersanede vinç devrildi: Operatör öldü Tersanede vinç devrildi: Operatör öldü

Tüm Yalovalıları, 17 Ağustos Çarşamba günü Uğur Mumcu Kültür Merkezi önüne bekliyoruz. Bu çalışmalardaki amacımız, ‘’CHP’li olmayan veya mesafeli olan kişilere dokunmaya yönelik bir çalışma. Daha önceki yıllardan birikimle, CHP’ye mesafeli durmuş birçok insan var. Onlara ulaşmak, onlara dokunmak CHP’yi ve ideallerini onlara anlatma çabamız var.

Gürel; ‘’Bir değişim çok net olarak gözüküyor’’

Kemal Kılıçdaroğlu’nun Yalova’ya gelmesi, hem Yalova kenti için çok önemli, hem de CHP örgütü için çok önemli. Bu ziyaret, Yalova’nın yerel sorunlarını genel merkezimize ve doğal olarak Türkiye’ye taşımaya yönelik önemli bir fırsat bizim için. İnşallah Yalova’ya da faydalı bir program olacak.’’ Dedi.