Doğayla içi içe, güler yüzlü hizmet ve hijyenik ortamıyla müşterilerine hizmet etmeye başlayan Hanedan Sofrası, Yalovalıların yakından tanıdığı bir isim, Özcan Dangaç’ın işletmeciliğinde, kent insanı başta olmak üzere, Yalova-Bursa güzergahını kullanacak olan vatandaşlarımızın uğrak noktası olacak.  

‘Hanedan Sofrası’ ızgara çeşitleri başta olmak üzere, organik ve yöresel kahvaltı ürünleriyle 7’dan 70’e her kesime hitap edecek bir mekan.

İşletmeci, Özkan Dangaç, ’20 Haziran 2018 Çarşamba günü, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, AK Parti 2.’ci sıra Milletvekili Adayı Meliha Akyol, AK Parti 3.’cü sıra Milletvekili Adayı Hasan Özçelik, Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ayhan Polat ve birçok işadamının katılımıyla gerçekleştirilen açılışta, katılan tüm davetlilere teşekkür ederim. 

Mükemmel doğası, organik ve yöresel ürünleri, oksijen dolu havasıyla tüm Yalovalılara hitap edecek aile ortamına sahip Hanedan Sofrasında, kahvaltı başta olmak üzere her tür ızgara ile uygun fiyatlarımızla tüm misafirlerimizi ağırlamaya hazırız. Araç park sorunu olmayan işletmemizde, çocukların keyifli zamanlar geçirecekleri oyun park alanları, 50 kişilik kapalı alanda gurup ve toplantı yemek ve kahvaltılarıyla hizmette sınır tanımıyoruz’ dedi.    

Haber/ foto : Elif Tuzlacıoğlu