Bu sezon mütevazi bir bütçe ile iddialı kadro oluşturmak isteyen Teşvikiye Belediyespor önce Başkan Mustafa Küçükalran’ın şahsi girişimleri ile tecrübeli ve profesyonel lisansa sahip Ahmet Yurtsever Hoca ile anlaştı.

Teşvikiye Belediyespor Külüp Başkanı Mustafa Küçükaslan, takımın kadrosunda olan oyuncularla 8 Ağustos 2022 Pazartesi günü Teşvikiye’de iş yerinde transfer görüşmesi yaptıklarını ve 9 oyuncularıyla anlaştıklarını söyledi.

‘’Yurtsever hocamızın talepleri doğrultusunda transferler yaptık’’ 

Küçükaslan gazetemize yaptığı açıklamada; ‘’Dış transferde, 2022-2023 sezonunda Yalova Süper Amatör Lig’de mücadele edecek olan Teşvikiye Belediyespor’un kadrosuna, Ahmet Yurtsever hocamızın talepleri doğrultusunda; Karadeniz Ereğli’den Gürol Karaman, Boluspor altyapısından yetişen Mutlu Aydemir 1996, Aziz Ahmet Gülsener 2000, Furkan Ali Demir 2002, Ramazan Kaygı 1997, Berke Koyuncu 2002 doğumlu futbolcularla sözleşme imzalandık. Öncelikle kendi oyuncularımızla masaya oturduk. Taleplerine göre orta yolu bulduk ve takımın yarısı ile anlaşma sağladık.’’ Dedi. 

Yurtsever, başarılar diledi

Teşvikiye Belediyespor Teknik sorumlu Ahmet Yurtsever ise, yeşil-kırmızılı kulüpte transferlerin devam ettiğini, gelişmeleri spor kamuoyu ile paylaşılacağını ve tüm takımlara yeni sezonda başarılar dilediğini söyledi.  

Yalova Belediyesi halka hizmetini artırıyor Yalova Belediyesi halka hizmetini artırıyor