AK Parti Yalova İl Gençlik Kolları üyeleri, ‘İftara 5 Kala’ etkinliği kapsamında Dörtyol kavşağındaki trafik ışıklarında araçlarıyla iftara yetişmeye çalışan vatandaşlara iftarlık su, hurma ve kek ikramında bulundular. Yapılan ikramların yüzlerde oluşturduğu gülümsemeler, AK Gençlik sayesinde, Ramazan ayının güzelliğini bir kere daha ortaya koydu.

Balkaya ‘Her zaman ilk önceliğimiz millet’

AK Parti Yalova İl Gençlik Kolları Başkanı Emirhan Balkaya öncülüğünde gerçekleştirilen programın ardından genç başkan Balkaya, şunları söyledi: “Ramazan ayının bereketini mutluluğunu ve heyecanını iftara yetişmeye çalışan vatandaşlarımıza ikramlarda bulunarak paylaştık.

İznik’te define faciası: 3 kişi öldü İznik’te define faciası: 3 kişi öldü

Bu mübarek ayda teşkilat mensubu arkadaşlarım ile yaptığımız bu çalışmada bir kere daha paylaşmanın, tebessümün sıcaklığının ve hayır duasının ne kadar değerli olduğunun idrakine vardık. AK Parti ailesi olarak tam 20 yıldır halkın partisi olduğumuzu, her zaman ilk önceliğimizin millet olduğunu gördük ve gösterdik. Rabbim ömür verdikçe de bu duygularla yolumuzda ilerleyeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle mübarek Ramazan Ayımızın hemşerilerimize, vatandaşlarımıza ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini Rabbimden niyaz ediyor, Ramazan-ı şerifin bu oruçla geçirdiğimiz günlerinin hayırla ve sağlıkla mutlu bir bayram sabahına erişmesini temenni ediyorum.’’ Dedi.