Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş tarafından İl Başkanı Muğlim Bağatar, Gençlik kolları MKYK üyesi Osman Şahin, Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Şahin ve İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel’in de hazır bulunduğu toplantıda Emirhan Balkaya’ya mazbatası takdim edildi.

Şahin, tebrik etti

Görevini devreden Fatih Şahin; “AK Parti Yalova İl Gençlik Kolları Başkanlığına atanan, birlikte yol arkadaşlığı yaptığım Emirhan Balkaya kardeşimi tebrik ederim.

Gençlik kolları teşkilatlarımızda farklı görevlerde edindiği tecrübeyle bu görevi başarıyla icra edeceğine inancımız da güvenimiz de tamdır.” İfadelerini kullandı.

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanlığını bu zamana kadar başarılı bir şekilde sürdüren ve bugün itibariyle bu bayrağı Emirhan Balkaya’ya teslim eden Başkan Yardımcım Fatih Şahin’e göstermiş olduğu emeklerinden dolayı teşekkür eder, görevi devralan Emirhan Balkaya kardeşime başarılar dilerim.” Şeklinde konuştu.