Yeni hizmet binasına geçtikten sonra hizmet kalitesini hızla iyileştirerek geçtiğimiz Nisan ayında Türk Standartları Enstitüsüne ISO 9001:2015 başvurusunda bulunan İl Müdürlüğü, denetimleri başarıyla geçerek ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesini aldı.

Konu hakkında açıklama yapan İl Müdürü Suat Parıldar;‘’Kalite Yönetim Sistemi (KYS) sürekli değişen ve gelişen toplumlarda ortaya çıkan şartları gözeterek hizmetlerin daha verimli hale getirilmesi amacıyla uygulanan bir yöntemdir.

Yeni hizmet binamıza taşındıktan sonra Bakanlığımızın belirlediği misyon ve vizyon çerçevesinde, insan odaklı çalışma ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık alanlarında hizmet kalitesinin arttırılması, kalite anlayışının yerleştirilmesi ve halkımıza uluslararası kalite standartlarına uygun olarak hizmet verilmesi amacıyla Kalite Yönetim Sistemini İl Müdürlüğümüzde hayata geçirdik. Kalite Yönetim Sistemi ile faaliyetlerin daha iyi planlanması, en uygun, en doğru ve en ekonomik çözümlerin en hızlı biçimde üretilmesiyle etkin bir yönetim sağlamış olacağız.

Almış olduğumuz "Kalite Yönetim Sistemi" belgesinin İl Müdürlüğümüze ve ilimize hayırlı olmasını temenni ediyor, emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.