Sağlıklı birey, sağlam bir gelecek ve toplum ailede başlar. Aile demek; anne baba demek. Anne ve baba ne kadar güçlü, eğitimli ve bilinçli olursa, işte o zaman sağlıklı nesiller yetişir. Bunda en büyük görevde da biz kadınlara düşüyor. Ne kadar güçlü ve kendimize olan güvenimiz sonsuz olursa, bir kadının aşamayacağı hiç bir dağ yoktur.

İntepe açıklamasında; ‘’Kadınlar insanlığın devamı için olmazsa olmazıdır. En büyük dertlerin dertlisi, en büyük mutlulukların ardındaki kahramandır. Kadın annedir, kadın sırdır, kadın ailedir, kadın kız çocuğudur, kadın zenginliktir, kadın iffettir, kadın cennettir, kadın cehennem kilididir, kadın sırat köprüsünde yol arkadaşıdır.

Kadın sığınılan limandır, kadın anlayana sevgi saygı, merhamet, mutluluk, dost, arkadaş ve aşktır. Kısaca kadın hayattır. Analarımız bacılarımız, hayatımızın yarısı hatta çok daha fazla değerlerimizi ifade eden kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor ve Atatürk’ün “Ey kahraman Türk Kadını sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın “sözünü hatırlatmak istiyorum. Kadına gereken değeri, saygıyı ve sevgiyi verelim. Kadına şiddet uygulayanlara gerekli cezalar verilsin ki kadına uzanan eller kırılsın ve ona göre de sağlıklı bir toplum yetiştirebilelim. Kadına verilen önem o toplumda ve ailede her daim insanlara baharı yaşatır, kadınlarımızın gününü kışa çevirmeyelim. Kadın kutsaldır ve hayattır. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günümüz kutlu olsun.’’ Şeklinde düşüncelerini paylaştı.

Hüseyin Açıkel: Tavşanlı’nın ülke çapında bir rol model olmasını hedefliyoruz Hüseyin Açıkel: Tavşanlı’nın ülke çapında bir rol model olmasını hedefliyoruz