Yalova Esnaf Sanatkarlar Odası Başkan adayı Ertuğrul Hacısalihoğlu ile yönetime talip; Adil Ürekli, Ahmet Kumeli, İbrahim Bayzan, Yücel Kaymaz, Musa Kırkık, Emre Ürekli, Suzan Arslan, Sait Özkartal, Bahadır Urgancı, Şeyda Çakalasma, gazetemiz imtiyaz sahibi Ayhan Polat’ı şirket ofisinde ziyaret ettiler.

9 kişiden oluşan Yalova Esnaf Sanatkarlar Odası yönetimine talip isimler adına açıklamada bulunan Başkan adayı Ertuğrul Hacısalihoğlu, ‘’Yalova Esnaf Sanatkarlar Odası seçimlerine esnaf ziyaretleri yaparak, Yalova esnaf ve sanatkarlarının sorunlarını yerinde dinleyip, kendilerinden destek için sahadayız.

Başkanlığı kazandığımızda, hedefimiz 12 projeyi hayata geçirmek olacak. 7 dönemdir Yalova Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanlığı görevinde bulunan Sn. İsmail Mutlu’dan, kentin esnafı umudunu kesmiş durumda.’’

Hacısalihoğlu ‘’Yalova esnafının biriken birçok sorunun çözümü için kolları sıvadık’’

Hiçbir siyasi partinin etkisi altında değiliz diyen Başkan adayı Hacısalihoğlu; ‘’Yönetimimizde her siyasi görüşten işyeri sahibi esnafımız ile bu önemli göreve talibiz.

Esnaf ve sanatkarların sorunlarına eğilecek, sorunlarını dertlenecek isimlerle yola çıktık.

Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın 2000 üyesinden 1700’nün kullanacağı oylarıyla seçilecek yönetime talibiz. İşimiz Hizmet, gücümüz esnaf.’’ Şeklinde konuşarak, esnafın bu yönetime güvenmelerini istediler.