Aynı sektörde çalışan 20 yıllık dostluk kendi işletmelerini halka sundu. Mehmet Güneş ve Yavuz Şahin’in hayalleri gerçek oldu. Müşterilerine hizmet sunmaya başlayın işletme, tam hali ile 24 Eylül 2018 tarihinde faaliyete geçecek.

İşletme ortağı Yavuz Şahin, Yalova Manşet Gazetesi’ne yaptığı açıklamada; ‘18 yıl boyunca bu sektörde Yalova’da ustalık yaptım. Yılların vermiş olduğu bu tecrübemizi, arkadaşım Mehmet Güneş ile bir araya getirerek kendi işletmemizi kurmak adına ‘Osmanlı Döner Pide ve Lahmacun Salonu’nu hizmete açtık. Bu işletmede esas aldığımız konular; kalite, lezzet ve hijyendir. Tecrübelerimizi, çok başarılı bir ekiple yürütüyoruz. Bu çalışmalarımızı 20 yıllık arkadaşımla halka sunmak için bir yola koyulduk. Yalova’da, yemek sektörüne hitap eden marka işletmelerde yıllarca görev aldık. Sektörde, yıllar içinde deneyim kazandık. Yoğun tempo içerisinde çalıştığımız kuruluşlarda tecrübe edindik. Şimdi ise kendi işletmemizi kurduk. Sektöre ilk başladığımız yıllardaki gibi büyük bir heyecan yaşıyoruz. Müşterilerimize lezzet, güler yüz ve hijyenik bir ortam sunmayı hedefliyoruz. Halkımızın, Osmanlı Döner Pide ve Lahmacun Salonu’nun lezzetlerini tatması, kaliteli sunumunu görmesini ve temiz bir mekanda, ağız tadıyla yemek yemelerini arzuluyoruz. Her kitlenin damak zevkine ulaşabilecek potansiyele sahip bir işletme olacağız’ dedi. 

Osmanlı Döner Pide ve Lahmacun Salonu işletme ortağı Mehmet Güneş ise; ‘Daha önce Sefabey Caddesi üzerinde 15 yıla yakın Osmanlı Dönercisi olarak faaliyet gösterdik. 1996 yılında Yalova’da marka olan bir işletmede işe başladım. 7 yıl bu işletmede çalıştım. Daha sonra, Çınarcık İlçesinde kendi iş yerimi kurdum. İlk şubemiz fast food üzerine; et döner ve tavuk döner üzerine oldu.

2011 yılında Yalova’da ilk şubemizi açtıktan sonra müşterilerimizden çok olumlu tepkiler aldık. Daha sonra 2. Şubemizi Cumhuriyet Caddesinde açtık. Müşterilerimize çeşidi bol yemekler yapmak için Osmanlı Döner Pide ve Lahmacun Salonu’nu hizmete soktuk. İşletmemiz standartların üzerindedir. Yaprak döner ve pide çeşitlerimiz damak zevkine uygun bir kaliteye sahiptir. Çok yakında güveçlerimizle de hizmet vereceğiz. 24 Eylül 2018 tarihinde, vatandaşlarımıza tam açık olacağız. İşletmemizde ki çeşitler; Yaprak döner, pide, lahmacun, güveç, İskender, çorba 3 (üç) tatlı çeşidi olacak.

Yalova’da yeni bir marka olma yolunda ilk adımı attık. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın. Açılışımıza gelerek bizleri onurlandıran, dost, müşteri ve arkadaşlarımıza teşekkür ederiz’ dedi.

Haber: Samet Berat Bicup