Pandemi sürecinden dolayı, birçok ziyareti ertelemek zorunda kaldığını söyleyen Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal, ‘’Uzun bir süre birçok partili ve dostlarımızla görüşme olanağı bulamadık. Çınarcık ilçesinin en uzun süreli Çamlık Muhtarı Mehmet Adepali ve kızı Cumhuriyet Halk Partisi Çınarcık Kadın Kolları Başkanlığına geçtiğimiz günlerde seçilen Özlem Adepali’ye ziyarette bulundum.

Yılların deneyimi Muhtarımız Mehmet Adepali’nin hal ve hatırını sorduk. Özlem Adepali’ye ise yeni görevinde başarılar diledik.’’ Açıklamasında bulundu.

Çınarcık Çamlık Muhtarı Mehmet Adepali, Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal’ın 6 Eylül günü yaptığı ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu belirterek, Kızım Özlem Adepali’ye yeni görevinde başarılar dileyen, benim halimi, durumumu soran Başkan Kangal’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederim.

Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal ziyarette, beldesinde pandemi döneminde yaptığı çalışmalardan bahsetti. Biz de Çınarcık ilçesinde vatandaşlarımıza verdiğimiz hizmetlerden ve mücadelelerimizden bahsettik. Her vatandaşımızı kucaklayarak, gönüllerine nasıl girdiğimizi anlattık Başkan Kangal’a anlattık.’’ Dedi.

İçilen çaylar ve yapılan sohbetin ardın, toplu çekilen fotoğraf ile ziyaret sonlandı.