Terma Garden ismiyle hizmet verecek olan yeni yatırım 40 milyon dolara mal olacak. Terma City’e gelen yoğun taleple 300 dönümlük ormanın yanındaki Terma Garden projesine başlayan Grup, bu yatırımla termal turizmindeki iddiasını taçlandırdı.

Talas, “Yatırım yaparak örnek olmak istedik”

Türkiye’nin ekonomik gücüne güvenerek pandemi döneminde de yatırımlarına ara vermeyen, 26 yıldır termal turizmin lider şirketlerinden olan Karaderili Şirketler Grubu CEO’su Tevfik Talas, söz verdiği gibi ikinci yatırıma başladı.

Talas, yatırımı erteleyen iş adamlarına “Yatırımı durdurmayın. Şimdi yatırım yapmazsanız ne zaman yapacaksınız” tavsiyesinde bulundu.

Yatırım yaparak örnek olmak istediklerini belirten Talas, Yalova’da Terma City’nin yanındaki araziye yapılacak olan 40 milyon dolarlık yeni yatırıma başladıklarını söyledi.

Talas, yeni otelleri Terma Garden ile birlikte istihdam oranını %40 artıracaklarını belirterek, “Yeni projeyle Yalova’ya yapılan yatırım miktarı 180 milyon dolardan 220 milyon dolara çıkacak” dedi.

Talas, “Termalin başkenti Termal ilçesidir”

6 ay önce başlanan Terma Garden otel inşaatının 2022 son çeyreğinde tamamlanması bekleniyor.

Terma Garden otelinin sadece iyileşmek için değil, yenilenmek için de dizayn edildiğini kaydeden Tevfik Talas, "Biz buna yeni nesil termal diyoruz. Termal Turizm, yatırımlarımızla kabuk değiştiriyor. Diğer illere termal yatırım yapanlar için övünerek şunu söyleyebilirim: Termalin başkenti Termal ilçesidir” dedi.

Termal otellerin de "lüks tatil" ve ‘’ekonomik tatil’’ seçeneklerini birleştirerek sunabileceğini gösteren tesisler geliştiren Karaderili Şirketler Grubu, kendiyle yarışır hale gelen oteller yaratmanın mutluluğunu yaşıyor.

Karaderili şirketler grubu, Bodrum, Kuşadası, Yalova otelleri ile başladığı serüvenine Yalova Terma Garden ile devam ediyor.

 

Pek çok mağaza seçeneğinin olduğu AVM de yer alıyor

32.800 m² kapalı alana sahip olan Terma Garden, toplamda 1+1, 2+1, 3+1 ve dubleks olmak üzere farklı oda seçeneklerinden oluşan, 174 m² ile 30 m² arasında değişen 459 daireden oluşuyor.

16.000 m²yeşil alan ve 3400 m² kadın erkek ayrı ayrı hizmet veren SPA merkezi, Türk ve dünya mutfağından oluşan zengin menülü 750 kişilik restoran ve 5 yıldızlı Terma Garden’da mimariye uygun toplam 80 ticari alan bulunuyor. Market, kuaför, hediyelik eşya dükkânı, gibi pek çok mağaza seçeneğinin olduğu AVM de yer alıyor.

300 dönümlük ormana komşu olan Terma Garden, doğa ile iç içe yürüyüş parkurları, spor alanları, çocuk parkı ve piknik alanları ile yeşile duyulan hasreti sona erdirecek.

Terma Garden’da 2 büyük yapay gölet, 19 aile locası, minik şelaleler, minik havuzlar, çocuk parkları ve 106 araçlık bir otopark mevcut.