Yalova’nın Paşakent Mahallesi’nde ikamet eden ve geçirmiş olduğu kaza sonrası kalça kemiğini kıran ve tedavisinin devamı için Yalova Devlet Hastanesine gitmesi gereken Hakan Engin isimli vatandaş, Yalova Belediyesi ekiplerinden yardım istedi.

Kar kalınlığının 50 cm’e ulaştığı Paşakent Mahallesi’nde aracının kar altında kalmasından dolayı zor durumda kalan Engin’e Yalova Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ulaştı. 4 çekerli itfaiye aracı ile evinden alınan Engin, Yalova Devlet Hastanesine götürülerek tedavisinin yapılması sağlandı. Yapılan tedavisi sonrası Engin hastaneden alınarak tekrardan evine götürüldü.

Yalova Belediyesine ve Yalova Belediyesi personellerine teşekkür eden Engin; “Paşakent Mahallesi’nde ikamet ediyorum. Rahatsızlığımdan dolayı hastaneye gitmek zorundaydım. Hava muhalefetinden dolayı evimden çıkamadım. Arabamda karlar altında kalmıştı. Yalova Belediyesini arayarak yardım istedim. Sağ olsun onlarda talebimi geri çevirmediler. İtfaiye Müdürlüğüne ait olan araçla evimden alarak beni randevuma götürdüler. Belediyemize ve personellerine teşekkür ediyorum” dedi.