Karoğlu, ‘’Özel İdare Müdürlüğü görevinde bulundum’’
44 yıldır Yalova’da yaşadığını kaydeden Fadime Yıldırım Karoğlu, neden aday olduğunu yaptığı yazılı açıklama ile kamuoyuna açıkladı; “Yalova Lisesinden mezun olduktan sonra İşletme Fakültesini bitirdim. Devlet memurluğu yaptım. On yıl Millî Eğitim Bakanlığında görev aldım. Daha sonra Yalova İl Özel İdaresi’nde çalıştım.
Termal, Çınarcık ve Çiftlikköy ilçelerinde İlçe Özel İdare Müdürü olarak görev yaptım. 2007 yılında emekli oldum.”

Karoğlu; ‘’Öykü, şiir, deneme yazıyorum’’
Kültür ve edebiyata ilgi duyduğu için Yalova Kent Konseyi Kültür-Sanat Grubuna üye olduğunu ifade eden Karoğlu, “20 yıldır yayınlanan bir edebiyat ergisinin hem kuruluşunda hem yayın hayatında yer aldım. Öykü, şiir, deneme yazıyorum. Yayınlanmış bir öykü kitabım var. Hala aynı derginin internet sitesinde yazmaya devam ediyorum.”

Karoğlu; ‘’Israrlar üzerine başkanlığa aday oldum’’

Kültür-Sanat Grubunda yer aldıktan sonra Yalova Kent Konseyi Kadın Meclisinin Yürütme Kuruluna seçildiğini hatırlatan Fadime Yıldırım Karoğlu, “Kadına yönelik projelerde yer aldım. 4 dönemdir de Kadın Meclisi Yürütme Kurulundayım. Güzel projelerimiz ses getirdi. Gerek yurtiçinde gerekse yurtdışında temsiller kazandık. Yalovalı kadınların, Kadın Meclisi’nin ve Kent Konseyi’nin adını duyurduk. Bu konuda çok gururluyum. Bu yeni dönem yapılacak olan Kadın Meclisi başkanlık seçiminde Kadın Meclisindeki arkadaşlarımın ısrarı üzerine başkanlığa aday oldum.”

Vali Kaya 23 Nisan'ı kutladı Vali Kaya 23 Nisan'ı kutladı


Karoğlu; ‘Ayırım yapmadan hizmet edeceğim’’

Başkanlığa seçildiği takdirde devam eden projelerin yanında yeni projelerle Kadın Meclisi adını Türkiye’de ve yurtdışında duyuracağına yürekten inandığını dile getiren Karoğlu, “Siz üyelerimizin isteğiyle siyasi görüş, etnik köken, din, dil ve ırk ayırmadan Kadın Meclisine üye olan bütün kadınlarla güzel çalışmalar yapacağımıza, kadın sorunlarına değineceğimize yürekten inanıyorum. O nedenle de
Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanlığına adayım. Başkan seçildiğimde siz kadınlarımızla el ele, gönül gönüle omuz omuza çok güzel şeyler başaracağınıza inanıyorum.” Şeklinde bilgilendirmede bulundu.