Yalova’da bir ilke imza attığını belirten Kaya, ‘‘Yalova’da da bir ilke imza atarak, banka promosyonları ile alakalı ilk girişimi yaptık. Konuyla alakalı dilekçemizi verdik ve Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk’un bilgisi dahilinde iki Başkan Yardımcısı, İnsan Kaynakları Müdürümüz, Hesap İşleri Müdürümüz ve bir Sendika Temsilcimizin bulunduğu bir komisyon oluşturduk. Bu komisyon, Yalova belediyesi, çalışanlarının (memur ve işçi personel) oluşabilecek mağduriyetlerinin giderilmesi hususunda, gerekli ön araştırmaları, müracaatları, çalışmaları yapılacak. Çalışanların lehine olabilecek kazanımlar konusunda, Yalova belediyesi ellerinden geleni yapmıştır ve yapmaya devam etmektedir. Şeklinde konuştuktan sonra Bağımsız Yerel Hak-Sen olarak millete ne gibi hizmetler yapıldığını açıkladı.

Kaya, ‘‘Kimseyi yalnız bırakmadık’’

Biz hiçbir zaman, kimseyi kandırmak için ‘Onu yapacağız, bunu yapacağız şunu alacağız’ diyerek insanları bize üye olsunlar diye kandırmadık. Tam tersine, üyemiz olsa da olmasa da sıkıntısı var ise o sıkıntısında sonuna kadar yanında olduk. Yeri geldi sıkıntısını giderdik. Yeri geldi, sıkıntısını gideremesek bile yanında olup, kimseyi yalnız bırakmadık. Kısacası sonuna kadar, insanların dertleri ile dertlendik yol arkadaşlığı yaptık. Yetkili olup kendini sendikacılık yaptığını zanneden kişiler gibi üye sayısı ne kadarsa o kadar üye aidatı cebimize atarız mantığı ile hareket etmedik.’’ Dedi.

Kaya, Yalova belediyesi çalışanları olarak, kulaktan dolma bilgilere itibar etmemeleri gerektiğini ve Yalova Belediyesi’nin çalışmaları sonucu komisyondan çıkacak sonuca itibar edilmemesi gerektiğini açıkladı.

Yalova’da okuldan bilgisayar çaldı, Kütahya’da yakalandı Yalova’da okuldan bilgisayar çaldı, Kütahya’da yakalandı